Srušila se zgrada u Italiji, iz ruševina izvukli tijela djece

Još uvijek se traga za majkom djece i bakom, koja je živjela na drugom katu.

Dvoje djece, u dobi od 4 i 6 godina, stradalo je kada se srušila zgrada u Napulju u Italiji, nakon što je u jednom od stanova najvjerojatnije došlo do eksplozije plina.

Ispod ruševina ostalo je još šestero ljudi, a na mjestu događaja angažirano je više od 60 spasilaca.

Dvokatnica u Savianu srušila se jutros nešto poslije 8 sati, a urušavanju je prethodila strašna eksplozija, za koju se vjeruje da je uzrokovana eksplozijom plinske boce.

Eksplozija se, prema prvim informacijama, dogodila u stanu na drugom katu, gdje je živjela starija žena.

U trenutku tragedije u zgradi je bilo više ljudi, uključujući i obitelj s troje djece, u dobi od 2, 4 i 6 godina. Na lice mjesta odmah su stigli policija i vatrogasci, koji su započeli raščišćavanje ruševina u potrazi za preživjelima.

Oko sat vremena nakon eksplozije, iz ruševina su izvukli oca i dvogodišnje dijete, koji su u teškom stanju prebačeni u bolnicu.

Sat vremena kasnije, pronađeno je tijelo četverogodišnje djevojčice, a potom i tijelo njezinog dvije godine starijeg brata. Prema izvješćima medija, još uvijek se traga za majkom djece i bakom, koja je živjela na drugom katu.

Prve informacije govore da se, zbog siline eksplozije, drugi kat zgrade odmah srušio, a ostatak konstrukcije ubrzo je popustio pod težinom.

NAJNOVIJE!