Molitva za blagoslov onih koje volite

Molitva za blagoslov onih koje volite usmjerit će vaše srce i misli na Boga koji vas želi čuti i blagosloviti u skladu s Njegovom voljom.

Bože dragi,

Hvala za Tvoju veliku ljubav i bezbroj blagoslova koje izlijevaš na naše živote svakoga dana. Tvoja naklonost je vječna i obuhvaća svaki trenutak našeg postojanja. Hvala Ti što nas voliš bezuvjetno i što Tvoja milost nikada ne prestaje. Ponekad, u žurbi života, zaboravimo da nas Ti poznaješ bolje od nas samih, da vidiš svaku našu misao, svako naše djelo, i da nas čuvaš kao brižni Otac. Oprosti nam na našim slabostima i trenucima kada skrenemo s Tvoga puta.

Molimo Te, Bože, za Tvoje božansko vodstvo danas i svaki dan. Pomozi nam da hodimo putem Tvoje pravde, ispunjeni Tvojim Duhom. Neka nas Tvoje lice obasja svjetlom koje će nas voditi kroz sve životne izazove, a Tvoja prisutnost neka nam bude neprekidna utjeha. Otvori vrata koja vode prema Tvojoj volji i svrsi za naše živote, a zatvori ona koja nas mogu odvesti od Tebe. Neka nas Tvoja ruka zaštiti od svakog zla i vodi nas prema miru i radosti koje samo Ti možeš pružiti.

PROČITAJTE: Molitva za obitelj: Ovako trebate moliti za svoje najmilije!

Utvrdi djelo naših ruku, Bože, i neka sve što činimo bude blagoslovljeno i ispunjeno svrhom koju si nam Ti dao. Daruj nam mudrost i snagu da ispunimo ono što si nam povjerio. Neka naši koraci budu čvrsti i usmjereni prema Tebi. U trenucima nesigurnosti, molimo Te da nam daš mudrosti kako bismo mogli jasno čuti Tvoj glas, prepoznati Tvoj put i odvažno ga slijediti.

Bože, neka Tvoja naklonost i milost ojačaju naše duše. Pomozi nam da rastemo u vjeri, da budemo svjetlo u svijetu i da svojim životima donosimo slavu Tvojem imenu. Blagoslovi naše voljene, daj im mir, zdravlje i radost. Čuvaj ih, vodi ih i osvijesti da su uvijek pod Tvojom zaštitom.

Molimo Te u Isusovo ime, s vjerom da nas čuješ i da ćeš nam darovati ono što je najbolje za nas. Amen.

NAJNOVIJE!