Božidar u kočiji došao po suprugu i bebu pred rodilište

"Imam svoje konje i svoj fijaker, i odlučio sam, kad već imam tu mogućnost, da svoju Zlatu i Milicu dočekam kako dolikuje."

Otac Božidar Miljanović je s kočijom došao po suprugu i bebu pred rodilište, a mnogi su stali i fotografirali ovaj nesvakidašnji prizor.

Izlazak majke i novorođenčeta iz rodilišta i prvi susret s ostatkom obitelji jedan je od najposebnijih trenutaka u životu roditelja.

Jedan otac iz Ugljevika odlučio je taj trenutak učiniti još posebnijim i svoju suprugu i bebu dočekati na nesvakidašnji način, piše Moja Bijeljina.

Naime, ponosni tata Božidar Miljanović odlučio je svoju suprugu Zlatu i njihovu prinovu, kćerkicu Milicu, dočekati ispred bolnice u bijeloj kočiji.

Foto: Moja Bijeljina

Svi koji su se u petak u vrijeme otpusta našli u krugu bolnice nisu ostali ravnodušni, pa su mnogi fotografirali i snimali ovaj neobičan prizor.

“Imam svoje konje i svoj fijaker, i odlučio sam, kad već imam tu mogućnost, da svoju Zlatu i Milicu dočekam kako dolikuje. Milica je inače naše četvrto dijete. Danas je tu cijela naša obitelj, jer su i Rade, Sunčica i Marko došli sa mnom kočijom kako bismo zajedno dočekali mamu i bebu“, rekao je ponosni tata Božidar.

Ponosnog oca pozdravio je i ravnatelj bolnice “Sveti vračevi”, prim. dr. Mikajlo Lazić.

“Želim zahvaliti dr. Mikajlu Laziću jer, da nije bilo njega, sve ovo ne bi bilo moguće. To je čovjek koji zaslužuje sve. On je dva puta operirao našu Sunčicu i spasio naše dijete koje, zahvaljujući njemu, danas ima sretno i bezbrižno djetinjstvo. Zbog toga mu je naša obitelj vječno zahvalna“, rekao je Božidar.

NAJNOVIJE!