Bivša vještica svjedoči kako je upoznala Boga: “Moja obitelj je imala pet generacija vještica … I ja sam bila jedna od njih”

Julieina obitelj bavila se okultizmom i imala je pet generacija vještica u svojoj lozi. Ona je imala zastrašujuće osobne susrete s entitetima u vrlo mladoj dobi.

“Bila sam jako mlada, oko četiri godine i sjećam se da je demon ušao u moju sobu … Pokušavala sam zaspati … i prva stvar koje se sjećam je da je ovaj demon počeo govoriti u jezicima dok je pjevao i ulazio u sobu.”

“Bila sam u svom krevetu, tresla sam se, spavala pored svoje majke”, nastavlja ona. “Ovaj demon je došao do mene i počeo mi je dodirivati ​​stopala, a dok mi je dodirivao stopala, doslovno sam mogla osjetiti kako su mu ruke jako vruće, kao ključale, i sjećam se da je od tog trenutka nešto stavljeno na moje noge jer sam odrastala s puno problema s nogama. Bavila sam se sportom, košarkom, baletom, trčanjem, uvijek sam bio dosta aktivna, no s 13 godina sam morala prestati jer sam imala problema s koljenima.”

Kaže da je kasnije, nakon što je postala kršćanka, saznala da je to bio način na koji je neprijatelj bacio kletvu na nju kako ne bi mogla koristiti darove i talente koje joj je Gospodin dao.

Borba sa suicidalnim mislima

Tijekom svojih tinejdžerskih godina Julie je postala suicidalna, posebno nakon što je izgubila oca zbog samoubojstva.

“Nakon što je moj tata počinio samoubojstvo, zbog svog vještičarstva i svega što smo radili, moja obitelj je bila uništena”, rekla je. “Svatko od nas je krenuo drugim putem.”

Njezina majka, užasno potresena svime što se dogodilo, obećala je da će se prestati baviti vještičarstvom. Pokajala se, prionula uz Bibliju i promijenila život. Drugi rođak je navodno pribjegao drogama, jer je nastao kaos.

“U tom sam trenutku pokušavala počiniti samoubojstvo jer me demon koji je bio u meni maltretirao”, rekla je.

Ali neprijatelj nije pobijedio. Ubrzo ju je prijateljica pozvala u crkvu. I nije se razočarala. Bila je to mala crkva s oko 20-ak ljudi. Dočekao ju je svećenik, koji je bio vrlo kristolik te ju je zagrlio i rekao: “Dobrodošla kući!” Odjednom se počela tresti, a Božja prisutnost jednostavno ju je obuzela. Bio je to njezin susret s Božjom ljubavlju i otada slijedi Boga.

Julieino svjedočanstvo pogledajte u cijelosti u videu u nastavku.

Na pitanje tko je za nju Isus, Julie dodaje: “Moj Spasitelj. Upravo mi je promijenio život. Reći ću da mi je On sve i ne bih bila ovdje da nije Njega. I da On nije ovdje, ja ne bih bila ovdje. Bila bih izgubljena. Bila bih mrtva. Zato je za mene intimnost s Njim tako važna. Znam da bi moglo zvučati kao kliše, ali On je moj otkupitelj; On je moj otac. Jer kad sam izgubila oca, prvi susret koji sam imala bio je s Ocem.”

NAJNOVIJE!