Žena umrla od pilule za pobačaj, ostaci bebe pronađeni u njoj

Njezin sin tinejdžer gledao ju je kako pati danima nakon što je uzela pilule.

Opasna pilula za pobačaj odnijela je život još jedne žene.

Samo nekoliko dana nakon što su se pojavili novinski izvještaji da je pilula za pobačaj mifepriston ubila ženu iz Georgije (SAD), sada su na vidjelo izašle nove informacije koje pokazuju da je druga žena iz Georgije ubijena pilulom za pobačaj.

Kako je izvijestio LifeNews, Amber Nicole Thurman, stanovnica Georgije, umrla je nakon što je uzela pilulu za pobačaj – koja je izazvala komplikacije jer je u njoj ostavila dijelove njezinih nerođenih blizanaca.

Thurman je legalno nabavila tablete za pobačaj u Sjevernoj Karolini kako bi okončala živote svojih nerođenih blizanaca.

Pet dana kasnije, nakon povratka u rodnu Georgiju, doživjela je ozbiljnu komplikaciju: neki od ostataka njezinih beba još su bili u maternici, a kod nje se razvijala infekcija.

Liječnici su pratili njezino stanje i hospitalizirali je, ali je umrla prije nego što su uspjeli obaviti D&C medicinski zahvat kako bi uklonili dijelove nerođenih beba koje su ostale u njoj i dovršili nepotpuni pobačaj uzrokovan neuspješnom uzimanje pilule za pobačaj.

Sada je žena iz Georgije po imenu Candi Miller umrla nakon neuspjelog pobačaja zbog pilule za pobačaj.

Umrla je u teškim bolovima

Prema više izvješća, 41-godišnja žena je putem interneta naručila tablete za pobačaj, no one su uzrokovale nepotpuni pobačaj, ostavljajući dijelove djetetova tijela u njoj.

Trebali su dilatacija i kiretaža, što nije pobačaj, ukloniti dijelovi bebe, ali je ostala kod kuće i nije otišla na hitnu ili liječniku na njegu, što je u potpunosti dopušteno prema zakonu Georgije.

Njezin sin tinejdžer gledao ju je kako pati danima nakon što je uzela tablete, prikovanu za krevet i jaučući, a onda je, ujutro 13. studenog 2022., Miller umrla. Suprug ju je zatekao bez reakcije u krevetu, s trogodišnjom kćeri pokraj nje.

Obdukcijom su pronađeni dijelovi pobačene bebe koji su ostali u njoj, a pronađena je i smrtonosna kombinacija lijekova protiv bolova i fentanila – vjerojatno uzetih za ublažavanje boli.

Vodeća skupina koja se zalaže za život izjavila da je užasnuta njezinom smrću koja se mogla spriječiti.

NAJNOVIJE!