Pobačaj i izjava Kamale Harris o vjeri

Put koji pripremate ljudima vjere je put uništenja.

U prvoj predsjedničkoj debati 2024., potpredsjednica Kamala Harris rekla je da će “s ponosom” potpisati zakon kojim se vraća federalno pravo na pobačaj.

Nadalje je rekla: “Čovjek ne mora napustiti svoju vjeru ili duboko ukorijenjena uvjerenja da bi se složio s vladom i Donaldom Trumpom koji sigurno ne bi trebao govoriti ženi što da radi sa svojim tijelom”, rekla je Harris.

Dakle, Harris tvrdi da je Isus za ili dopušta abortus pod autoritetom vlade kao “pravedno i sveto pravo”.

Ona može imati bilo koje stajalište koje želi kao državni službenik, ali kada postane stručnjak i autoritet za ono što Biblija kaže, onda je to drugačiji razgovor iz moje perspektive kao pastora i sljedbenika Isusa Krista.

Rimljanima 13 govori nam zašto vlada postoji. Postoji da ljudima predstavlja Božje poglede. Vladini dužnosnici ne smiju biti strah dobrim nego lošim ponašanjem. Apostol Pavao nam govori da je vladu uspostavio Bog kao Njegov agent za naše dobro.

Kamala Harris kaže da je za sve Amerikance. To je izjavila više puta tijekom prve predsjedničke rasprave. I svaki put kad je to rekla, ja sam naglas izgovorila: “Osim nerođenih Amerikanaca.”

Sada živimo u zemlji koja ne želi zaštititi život nerođenog nevinog djeteta. Bivši predsjednik Donald Trump borio se za pravo nerođenog djeteta, onog koje ne može govoriti za sebe. Za to je bila potrebna velika hrabrost i bez obzira na to što mislite o njemu kao ljudskom biću ili osobi, važno je da Božji narod podržava Božja biblijska načela.

Shvaćam da se mnogi bogobojazni kršćani stvarno bore s Trumpovim karakterom, osobnošću i nedostatkom diskrecije i mudrosti u načinu na koji komunicira i komunicira s drugima. Ovo su vrlo opravdane brige i stvari o kojima ljudi poput pastora Franklina Grahama nastavljaju razgovarati s njim.

Zašto je Kamala Harris “zla djevojka”?

Bog mrzi “prolijevanje nevine krvi”

Biblija kaže u Mudrim izrekama, 6. poglavlju, da postoji šest stvari koje Gospodin mrzi, sedam stvari koje su mu odvratne. Treći na ovom popisu je “prolijevanje nevine krvi”. To je definicija pobačaja. To je odbacivanje nedužnog DNK.

U ovim raspravama shvaćam da se fokus brzo okreće na prava na pobačaj radi incesta, silovanja i zaštite života majke. Ali abortus je u Americi postao sredstvo kontrole rađanja. Postala je sredstvo neodgovornog razmnožavanja. To je postalo sredstvo za prividno uklanjanje posljedica neodgovorne seksualnosti i došlo je po cijenu nerođene bebe i, nažalost, mentalnog zdravlja žene koja je pobacila.

Klinike Life Network diljem Sjedinjenih Država predane su pomoći uplašenim i uplašenim mamama i tatama da sastave plan za zaštitu svog mentalnog zdravlja i života nerođenog djeteta. Da, to uključuje žrtvu koju naša nacija i naše društvo više ne razumiju. To uključuje vjeru, uvjerenje i nesebičnost. To uključuje poslušnost Bogu. To uključuje dopuštanje nekom drugom da vas provede kroz vrlo zastrašujući proces zadržavanja djeteta ili davanja djeteta na posvajanje.

Klinike Life Network žele pomoći spasiti život nerođenog djeteta i brinuti se za mamu i tatu djeteta, ali čak i ako roditelji pobace, klinike Life Network su tu da služe i brinu se za roditelje koji su pobacili svoje dijete. Ne napuštaju ih, ne ismijavaju ih niti osuđuju; služe im. Ovo je prekrasna slika ljubavi Isusa Krista prema ljudima usred njihova grijeha.

Pozdravljam klinike Life Network i osobno ih podupirem kao pastor Vanguard crkve u Colorado Springsu i kao pojedinac koji im daje novac kako bi podržao njihove napore u službi.

Trenutačno u Coloradu, naša se država putem zakona zaljubila u ubijanje nevinih beba. Rich Bennett, moj dragi prijatelj i predsjednik/izvršni direktor Colorado Springs Life Networka poslao je mail obavještavajući one koji brinu o životu nerođene bebe da je zakon trenutno u Kongresu Colorada, pod nazivom Amandman 79. Ovo je radikalni pro-abortus amandman kojim se želi trajno upisati “pravo” na neograničeni abortus do rođenja u Ustavu Colorada. Ova bezobzirna i ekstremna inicijativa pojavit će se na glasačkim listićima u Coloradu kao amandman 79-Pravo na pobačaj.

Sav ljudski život stvoren je na sliku Božju

Ovaj amandman 79 omogućit će svim stanovnicima Kolorada pobačaj na zahtjev za zdrave majke i bebe do zadnjeg dana trudnoće. Ukinut će roditeljska prava i dopustiti maloljetnicama da imaju pobačaj bez pristanka roditelja i omogućit će novcem poreznih obveznika financiranje pobačaja u Coloradu, uključujući i one koji dolaze izvan države.

Ovo je pitanje ljudskih prava i što je još važnije, budući da je to rekla potpredsjednica Kamala Harris, to je pitanje vjere. Sav ljudski život stvoren je na sliku Božju (Postanak 1,27). Počinje začećem (Psalam 139,11-16). Svaka je beba dizajnirana za jedinstvenu svrhu (Jeremija 1,5) i pripada Gospodinu. Ezekiel 18,4 kaže: “Znajte da su svi životi moji (ovo govori Bog); moj je život roditelja kao i život djeteta.”

Isus je rekao u Luki 17,1-2: “I reče svojim učenicima: “Nije moguće da ne dođu sablazni, no jao onome po kom dolaze; je li s mlinskim kamenom o vratu strovaljen u more, korisnije mu je, nego da sablazni jednoga od ovih malenih.”

Zamjenice Kamala, molim vas znajte da ne možete biti vjerni istinama Božje Riječi i podržavati prolijevanje krvi nevinih života. Put koji pripremate ljudima vjere je put uništenja. Preklinjem vas: obratite se, pokajte se i zaštitite život nerođenih prije nego vas sam Bog popravi.

Autorica: Kelly Williams; Izvor: Christian Today

NAJNOVIJE!