Srpski sportaš suspendiran jer se prekrižio na Olimpijskim igrama u Parizu

Bog mi je dao sve, i u privatnom životu i u karijeri, i on je za mene na prvom mjestu. To se neće promijeniti, bez obzira na sve.

Srpski sportaš Nemanja Majdov suspendiran je na pet mjeseci zbog navodnog kršenja pravila Međunarodne džudo federacije (IJF) jer se prekrižio.

Na svojoj Facebook stranici, Majdov je podijelio vijest da je prije dva tjedna primio obavijest o suspenziji, i to zbog toga što se prekrižio prije ulaska na meč na Olimpijskim igrama.

“Zabranjeno mi je sudjelovanje na svim turnirima, kampovima i pripremama. U obrambenom pismu disciplinskog postupka nisam se želio ispričati zbog prekriživanja, niti ću to ikada učiniti. Bog mi je dao sve, i u privatnom životu i u karijeri, i on je za mene na prvom mjestu. To se neće promijeniti, bez obzira na sve. Slava Mu i hvala na svemu. Ova suspenzija za mene nije ništa više od još jednog izazova u karijeri i životu.”

Majdov je izrazio žaljenje što je sport poput džuda, poznat po svojoj disciplini i zahtjevnosti, doveden u ovakvu situaciju.

NAJNOVIJE!