Osobe opsjednute đavlom ne mogu izgovoriti ovu rečenicu, tvrdi evangelizator

“Osjetio sam kao da mi komad leda klizi kralježnicom.”

Osobe opsjednute đavlom nisu u stanju izgovoriti jednu rečenicu koja se nalazi zapisana u Bibliji.

Katolički evangelizator Jesse Romero sa službom oslobađanja prepričava događaj iz zatvora koji ga je pokrenuo kao mladog policajca da se ozbiljnije okrene svojoj katoličkoj vjeri za koju priznaje da je tada bila mlaka.

Naime, jednom na svetoj misi čuo je kako svećenik govori da određeni ljudi ne mogu izgovoriti jednu rečenicu iz Svetog Pisma koja je ujedno i temelj naše kršćanske vjere.

Odlučio ju je testirati u savršenom okružju-zatvoru prepunom najgorih ubojica gdje ih je preko 60% tvrdilo da su ubijali za Sotonu ili jer su im demoni tako zapovjedili.

Stavljen je u najveći zatvor u svijetu. Kako kaže u njemu su bili najgori zatvorenici. Bili su tu sociopati, psihopati, serijski ubojice te mnogi drugi, prenosi Dnevno.hr.

Strašne reakcije na rečenicu

Prišao je trojici zatvorenika i ponudio im da u zamjenu za fino jelo koje im je mogao donijeti, a kojeg su bili željni, izgovore rečenicu: Isus je Gospodin.

Sva trojica su, željna dobre hrane prihvatila izazov međutim, kad su trebali izgovoriti tu rečenicu započele su strašne reakcije, odjednom je počeo stiskati vrat kao da ga nešto guši. Kako navodi moglo se vidjeti da ga nešto guši.

Jezik mu je postao tvrd, počelo je crvenilo, vrištanje a čemu su svjedočili i drugi zatvorenici i zatvorski čuvari. Sva trojica. I niti jedan nije mogao izgovoriti ovu rečenicu.

Ovo je jezivo

Dva policajca koja su bila s njim rekla su: Ovo je jezivo. Pitao je zatvorenike što su oni osjetili, a jedan od njih je odgovorio: “Osjetio sam kao da mi komad leda klizi kralježnicom.”

Kaže kako su osjetili hladan vjetar u prostoriji i kako navodi kasnije je saznao da je otac Chad Ripperger pričao kako je to znak prisutnosti izopačenog.

To je iskustvo duboko potreslo ovog, tada mladog policajca, koji je nakon ovog događaja promijenio svoj život te je to bio početak nove službe, upravo oslobađanja u koju ga je Gospodin tada pozvao.

NAJNOVIJE!