‘Zahvaljujem Isusu’: Lenny Kravitz osvojenu nagradu posvetila pokojnoj majci

"Zahvaljujem Bogu za ovo putovanje, ovo nevjerojatno putovanje. Zahvaljujem Isusu za život."

Lenny Kravitz posvetio je svoju pobjedu na MTV Video Music Awards (VMA) 2024. svojoj pokojnoj majci.

Tijekom ceremonije u UBS Areni u Elmontu u New Yorku u srijedu navečer, kantautor je osvojio nagradu za najbolji rock za svoju pjesmu ‘Human’.

U intervjuu prije nastupa, Lenny je pobjedu posvetio svojoj majci Roxie Roker, koja je umrla od raka 1995. u 66. godini.

“Vau. Ovo je nevjerojatno. Tako sam zahvalan. Prije 31 godinu moja je majka bila sa mnom na dodjeli nagrada, bila je na dodjeli VMA, pa ovo posvećujem njoj”, izjavio je.

“Zahvaljujem Bogu za ovo putovanje, ovo nevjerojatno putovanje. Zahvaljujem Isusu za život.”

Lenny je također zahvalio svom menadžeru, publicistu i redatelju videa za Human, Josephu Kahnu, za njihovu podršku.

Prošli tjedan, rock legenda je na Instagramu podijelila snimku na kojoj je prisustvovao dodjeli nagrada MTV VMA 1993. s Roxie, koja je možda najpoznatija po ulozi Helen Willis u sitcomu The Jeffersons.

“Imati svoju prekrasnu majku uz sebe na mojim prvim #VMA prije 31 godinu trenutak je koji ću uvijek cijeniti”, napisao je 60-godišnjak u opisu.

“Veselim se što ću sve ove godine kasnije izaći na pozornicu gdje će ona biti u mom srcu.”

Tijekom ceremonije, Lenny se također popeo na pozornicu i izveo splet svojih najvećih hitova.

Započeo je set s klasikom iz 1993. Are You Gonna Go My Way noseći srebrne hlače i bijelu bou od perja prije nego što je nastavio sa svojim najnovijim singlom Human.

Roker je zaključio energični set s Flyom – remiksom svog hita Fly Away iz 1998. – u kojem mu se pridružila zvijezda Migosa Quavo.

NAJNOVIJE!