Engleski nogometaš se krstio i predao život Isusu Kristu

Svoje svjedočanstvo podijelio je s nazočnima.

Engleski nogometaš Raheem Sterling (29) se nedavno krstio i predao svoj život Isusu Kristu.

Čini se da video na društvenim mrežama prikazuje 29-godišnjaka kako predaje svoj život Kristu okružen članovima svoje crkvene zajednice.

Igrač, koji je nedavno potvrdio svoju posudbu Arsenalu iz Chelseaja za sezonu 2024-25, rekao je da je postao kršćanin nakon što je shvatio da su ga omesti slava i glamur te da je jurio pogrešne stvari.

Svoje svjedočanstvo podijelio je s nazočnima i rekao da je od malih nogu želio zaraditi dovoljno novca da može brinuti o svojoj obitelji:

“Uvijek sam imao san izvući svoju mamu i svoju obitelj iz određene nevolje i stalno sam jurio za tim snom. Ali usput, kao i sve što stvaraš navike, stvaraš ego, jureći ono što vjerujem da sam želio, a što zapravo nije ono što sam želio.

Kako rastem, sazrijevam. Vidio sam da ganjam svoj ego. Vidio sam da jurim za onim što stvarno nije za mene. Išao sam u različita okruženja, snimao, išao sam na određena mjesta i radio određene stvari te došao do spoznaje kako ne vjerujem da je to ono što želim. Ne vjerujem da je ovo ono što ja doista jesam.”

“On Boga stavlja na prvo mjesto”

Sterlingovi sinovi, Thiago i Thai, navodno su bili na bogoslužju za koje se vjeruje da je održana na Jamajci, gdje je Sterling rođen.

Video prikazuje igrača, odjevenog u bijelu majicu kratkih rukava i hlače, kako ulazi u spremnik vode u kojem je kršten. Nakon uranjanja, gospel zbor je otpjevao “Goodbye World”, a igrač je bio umotan u bijeli ručnik.

Ranije ove godine Sterling je govorio o svojoj vjeri rekavši da je bio pod utjecajem svoje majke koja se uvijek molila u kući.

Na društvenim mrežama zabilježena je pozitivna reakcija na njegovo krštenje, a jedna objava glasi:

“On to radi na pravi način. On Boga stavlja na prvo mjesto, kao što i treba biti.”

Sterling bi za vikend trebao debitirati za Arsenal.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!