Očajna majka molila se Bogu za kćer s posebnim potrebama: Evo kako je On uslišio njezinu molitvu

Dirljiva priča o slomljenom srcu majke zbog stanja njezine kćeri potaknut će vas da još više vjerujete da Bog odgovara na molitve svog naroda.

Angela je rođena u Peruu s cerebralnom paralizom i hidrocefalusom. Njezina je obitelj patila od siromaštva i suočavala se s diskriminacijom u lokalnim bolnicama dok su vodili kćer na dodatne pretrage i terapije. Njezina se majka molila za pomoć i dobila pomoć od “Jonie i prijatelja“. Humanitarni projekt osigurao je Angeli invalidska kolica izrađena po mjeri i Bibliju, što je promijenilo život njihove obitelji.

Anđeo je rođen

Kada se Angela rodila, njezina je majka šest mjeseci kasnije saznala da ima invaliditet. Bila je tužna i prihvatila je da je to ono što joj je Bog dao: za nju je Angela bila blagoslov poslan od Boga, anđeo. Ubrzo joj je dijagnosticiran hidrocefalus i cerebralna paraliza.

Njena majka je trpjela diskriminaciju u bolnicama jer nije imala novca da plati terapiju, CT, MR. Bila je odbijena i rečeno joj je da se vrati kad bude imala novac.

Za nju je to bila svakodnevna borba. Rekla je da su njezinoj kćeri trebala dječja invalidska kolica koja nije mogla kupiti. No svakodnevno se molila Bogu da pošalje pomoć i rekla je: “Samo ćeš mi Ti poslati pravu osobu u pravo vrijeme. Ili da pronađem način da nabavim invalidska kolica za svoju kćer … Samo sam se nadala da će se to jednog dana ostvariti.”

Anđeo je rođen
Bog je providio kolica za bolesnu djevojčicu

Majka danas kaže da je jako sretna što vidi Angelu u invalidskim kolicima jer je može izvesti svugdje. Prije je morala ostaviti Angelu kod kuće kad bi otišla na tržnicu. To je ojačalo njezinu vjeru jer zna da Bog čuje naše molitve.

NAJNOVIJE!