Roditelji iz Banja Luke dobili spontano začete četvorke, sinovima su dali imena po četiri evanđelista

Iako su dečki rođeni prerano, zdravi su i dobro napreduju.

Roditelji iz Banje Luke doživjeli su pravi fenomen – spontano začete četvorke! Smatraju ih darom od Boga!

Mama Milana i tata Nemanja očekivali su drugo dijete, no ultrazvuk je ubrzo otkrio blizance, a zatim i trojke. Konačno, na zadnjem pregledu, šok – Milana nosi četvorke! Rođeni su Matej, Marko, Luka i Jovan, i to 31. tjedna, tri dana prije planiranog carskog reza.

S obzirom na to da su Matej, Marko i Luka jednojajčani, a Jovan dvojajčani blizanac, izazov raspoznavanja postao je svakodnevnica. Rješenje su pronašli u obojenim narukvicama za goste, dok stariji brat Konstantin (Kole) uvijek prepozna svog omiljenog brata Luku.

Snimka zaslona: Provjereno/Nova TV

Svaki dan je za Petroviće izazov: mijenjanje pelena (30 dnevno!), hranjenje, uspavljivanje, vježbe. Srećom, tu je i baka servis. Iako su dečki rođeni prerano, zdravi su i dobro napreduju.

Obitelj, unatoč svim poteškoćama, odiše mirnoćom i vedrinom, a drži ih vjera u Boga. Nemanja se vratio na posao, a Milana je uz pomoć obitelji organizirala logistiku – bilo da se radi o izlascima ili svakodnevnim obvezama.

Unatoč neočekivanom obratu, Milana i Nemanja odlučili su “ići do kraja”, i danas uživaju u veselju koje im je donijelo četvero novih članova obitelji.

Pogledajte predivan prilog o njima u emisiji “Provjereno”:

NAJNOVIJE!