Majka ostala bez oba djeteta u 2 godine, spremala je sinu svadbu

Velika tuga zadesila je obitelj Suljić iz sarajevskog naselja Osjek koja je u dvije godine izgubila dvoje djece, kćer Lejlu (19) i sina Amara (29). Da tragedija bude veća, Amar, koji je preminuo 17. kolovoza, pripremao je svadbu, no umjesto svadbenog slavlja priredili su mu sprovod.

Upala gušterače

Prema riječima prijatelja, Amara je duboko pogodila tragična smrt njegove sestre Lejle, koja je umrla 3. srpnja 2022. godine nakon što je udarena na pješačkom prijelazu na Ilidži, piše Avaz . Vozač koji je izazvao ovu tragediju, Haris F., još je u bijegu, što je dodatno pogoršalo bol i tugu u obitelji Suljić.

Potvrdila je to i njihova neutješna majka Fatima. Rekla je da je Amar dobio upalu gušterače i da je to uzrok smrti, barem tako tvrde u bolnici.

“Jaki bolovi počeli su se javljati 5. srpnja ove godine i odmah su ga odvezli u bolnicu gdje su ga doktori pitali pije li ili se drogira. Naravno, niti je pio niti se drogirao. Tek kad je Amar počeo plakati i rekao doktoru da je izgubio sestru, rekli su mu da je uzrok njegove bolesti zapravo stres. Bio je jako vezan za Leilu”, ispričala je kroz suze Fatima, majka Amara i Leile.

Uplakana je rekla da je izgubila Leilu prije dvije godine, a sada i Amara, na drugu godišnjicu Leiline smrti.

Foto: Facebook

Spremanje za vjenčanje

“Sve je krenulo od dana kada smo slavili drugu godišnjicu smrti moje Lejle. Tog istog dana, 3. srpnja 2024. godine, trebalo je da se održi suđenje vozaču koji je usmrtio moju kćer i Amarovu sestru, ali je odgođeno. Amarova Želja da ga vidim u pritvoru i bol zbog gubitka sestre, sve se to poklopilo i srce mog sina više nije moglo izdržati, umjesto vjenčanja, priredili smo mu sprovod”, priča tužnim glasom Fatima.

Ispričala je da je Amarova velika želja bila da ubica njegove sestre završi iza rešetaka, ali to mu nije pošlo za rukom.

“Bar da mu duša počiva tamo. Sada su zajedno. Bože sačuvaj moju bol, moju patnju, moje sve…”, rekla je majka Fatima uz težak uzdah.

Vozač na slobodi

Majka koja je pokopala dvoje djece rekla nam je da je vozač koji je njenu Lejlu odveo u smrt na slobodi i da je suđenje još u toku.

“Vozač koji mi je ubio dijete radi, uživa u životu, a moje dvoje djece trune. Želim da ga dočeka pravda i da ga više ne viđamo na ulici. Dok on uživa, mi tugujemo. Moja djeca nisu tamo više, sad se radujem”, tiho kaže Fatima.

NAJNOVIJE!