U prometnoj nesreći zadobio je teške ozljede: Liječnici su mislili da neće preživjeti, no Bog je imao drugačiji plan

Muškarac je u prometnoj nesreći, u kojoj je na njega naletio pijani vozač, zadobio ozljede opasne po život. Imao je viziju Isusa tijekom kušnje i to mu je promijenilo cijeli život.

Godine 2019. Chris Shin je doživio užasnu prometnu nesreću. Jedne je noći drugi automobil iznenada udario u njegovo vozilo dok se vraćao kući nakon završetka svoje smjene. Udario ga je pijani vozač koji je vozio jako brzo.

Ozbiljne ozlijede

Nesreća se dogodila tako brzo da se Chris onesvijestio. Zadobio je ozbiljne ozljede poput kolapsa pluća, puknuća slezene, unutarnjeg krvarenja i nekoliko prijeloma. Doktori su predviđali da neće preživjeti noć.

Nakon što je izbila vijest o Chrisovoj nesreći, njegov pastor Zeke sa suprugom odmah je požurio u bolnicu. Molili su se za njega i vjerovali da će Bog sve izvesti na dobro.

U međuvremenu, Chris, koji je tada još bio u nesvijesti i borio se da preživi, ​​imao je viziju Isusa. Duša mu je napustila tijelo, a vidio je kako ga medicinsko osoblje operira. A onda je ugledao Isusa.

“Vidim tamo Čovjeka koji nosi bijelu platnenu haljinu. To je bio Isus koji je stajao pokraj mene”, opisao je.

Chris je prošao nekoliko operacija prije nego što je odveden na intenzivnu njegu. I dalje je bio u kritičnom stanju unatoč naporima liječnika. Čak su rekli da, i ako preživi, ​​više neće moći normalno funkcionirati.

Pastor Zeke je odbio vjerovati liječničkom izvješću. Stoga je pozvao sve članove crkve da se bore za Chrisov život. Svi su se odazvali u vjeri, vjerujući Bogu za čudo.

Chrisovo svjedočanstvo možete pogledati u cijelosti u videu u nastavku.

Njihove su molitve uslišene tjedan dana kasnije kada se Chrisovo stanje počelo stabilizirati. I tako je započeo njegov dugi put do oporavka. Sve ga je dovelo na put ovisnosti o Bogu. Držao se Filipljanima 4, 13 koji kaže: “Sve mogu u Kristu koji mi daje snagu.”

“Za mene je taj stih ima veliko značenje jer se moram oslanjati na Krista kroz sve kroz što prolazim.”

Mjesec dana kasnije, napredak koji je postigao šokirao je medicinsko osoblje. Chris im je posvjedočio: “To je Božja snaga.”

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!