Ova mlada žena posvojila je dječaka s kojim je veže posebna rodbinska veza

Hannah Robinson iz Kanade bila je 19-godišnja studentica kada joj se rodio polubrat TJ. Od prvih dana života odlučila ga je posvojiti.

Hannah i TJ dijele rodbinsku vezu s očeve strane. Njegovi roditelji borili su se s ovisnošću i beskućništvom te se nisu mogli brinuti za njega.

Nadležne službe smjestile su ga u udomiteljstvo nedugo nakon rođenja

Hannah je već tada znala da ga želi posvojiti kad joj to okolnosti dopuste. “Nisam zamišljala da će biti drugačije”, rekla je. “On treba nekoga i ta osoba ću biti ja.” Odluku je donijela i zahvaljujući svojoj divnoj majci koja ju je kroz godine konkretnim primjerom inspirirala za majčinstvo i brigu za druge.

Maleni TJ rođen je dosta rano, u 32. tjednu. Do svoje pete godine bio je smješten u razne udomiteljske domove. Hannah je od početka znala da će proces posvajanja biti dug proces, ali nije htjela odustati, bez obzira na sve.

Svoj plan otkrila je svom dečku Drewu s kojim je u vezi još od srednje škole. U početku je bio vrlo nesiguran i uplašen jesu li spremni postati roditelji u njihovim godinama. Osim toga, oboje su imali većinu dana ispunjenih učenjem. “Ali TJ nas je trebao. Hannahina priča me uvjerila”, prisjeća se danas Drew.

Puno prepreka

Nakon mature, Hannah i Drew su se vjenčali. Odmah u startu su kupili kuću i uredili sobu s nadom da će im se jednog dana TJ doista pridružiti.

Sljedećih godina Hannah, koja radi kao fotografkinja, stalno je bila u kontaktu sa socijalnim radnicima koji su brinuli o njezinom polubratu i radila na njegovom posvojenju.

“Više nisam bila tako sigurna da će se to ikada dogoditi”, kaže, osvrćući se na dane kada je TJ bio smješten u udomiteljskoj obitelji i nije joj bilo dopušteno kontaktirati s njim više od godinu dana. TJ-ov slučaj tada je preuzela druga socijalna radnica koja je poslušala Hannah i organizirala im sastanak u parku.

“Prišao mi je i snažno me zagrlio”, prisjeća se Hannah. “Rekao je: ‘Jako si mi nedostajala'”. Socijalna radnica također je primijetila njihovu povezanost i ohrabrila Hannah da će sve ispasti dobro.

5. listopada 2022. TJ se preselio k Hannah i njezinom tadašnjem zaručniku Drewu. Godinu dana kasnije nova obitelj postala je još bliža jer su zajedno proslavili Hannahino i Drewovo vjenčanje.

Sretni zajedno

Iako proces posvajanja još nije okončan, zahvalni su na zajedničkom životu. TJ je sretan dječak i također uživa u Drewovu društvu. Zajedno se šale, igraju videoigrice i grade lego kocke.

Hannah dijeli njihove avanture na Instagramu i također prikuplja sredstva za pokrivanje TJ-eve terapije, sportskih aktivnosti i ljetnih kampova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hannah Robinson (@hannahrobinson.family)

Danas, sedmogodišnji TJ, na pitanje u kakvom su srodstvu on i Hannah, ponosno odgovara: “‘Ona je moja mama i moja sestra’, što on misli da je divno”, objašnjava Hannah. I sama shvaća koliko je radosti dječak unio u njezin život.

Već u listopadu obitelj čeka još veća avantura. Hannah je trudna, a TJ nestrpljivo odbrojava dane dok ne postane “veliki brat”.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!