Najpoznatije četvorke u regiji, začete prirodnim putem, napunile 7 mjeseci

Najpoznatije četvorke u regiji: Matej, Marko, Luka i Jovan danas su napunili sedam mjeseci. Rođene su sredinom siječnja u Ljubljani.

Početkom ove godine razveselili su obitelj Petrović, a priča o rođenju četvero djece odjeknula je regijom. Nema medija koji o tome nije izvijestio jer je vjerojatnost da se rode jedan na pola milijuna poroda, a oni začeti prirodnim putem još su rjeđi.

Njihov je otac nakon što su rođeni izjavio: “Bebice su u inkubatoru napreduju polako, otprilike dva mjeseca će biti tu. Supruga će biti tu jer bez majčine brige nema ništa. Iskreno vjerovao sam, ali nismo se nadali. No, kad se tako dogodilo, znali smo da je to dar od Boga i da moramo ići do kraja zajedno. S ljubavlju i vjerom sve se može pobijediti.”

Svi su oduševljeni njihovim dolaskom, svakodnevno privlače pažnju slučajnih prolaznika. U nastavku pogledajte kako danas izgledaju.

Milana i Nemanja Petrović mladi su bračni par iz Banja Luke, žive u Sloveniji i u šest godina braka dobili su pet sinova. Najstariji sin Konstantin ima pet godina.

Želimo obilje Božjeg blagoslova obitelji Petrović!

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!