Molitva za pronalaženje radosti u jednostavnim stvarima

Molitva za pronalaženje radosti u jednostavnim stvarima skrenut će vaš pogled s poteškoća na Svemogućeg Boga kojemu služite.

Svemogući Bože, hvala što si izvor svega što je dobro i darivatelj raznih blagoslova. Zahvaljujem Ti što je radost koju nam nudiš ljekovita. Obnavlja našu snagu. Daje nadu u ovom mračnom svijetu.

Zahvaljujem Ti što možemo naći radost u jednostavnoj svakodnevici. Neka nas Tvoj Duh potakne da usporimo i uzmemo u obzir Tvoju ljubav i dobrotu. Pomozi nam da skrenemo pogled s naših poteškoća na sve dobro koje si nam darovao. Pretvori naš pepeo u ljepotu. Hvala što si Bog koji hoda pored onih koji ga vole u dolini sjene smrti. Raduje me stalna prisutnost Duha Svetoga sa mnom, tako da nikad nisam sam. Iako nekad može biti teško vidjeti Tvoju ruku u našim životima, znam da Ti sve koristiš na svoju slavu, a za naše dobro.

PROČITAJTE: Kratka molitva za radost

Uvijek iznova podižemo naše oči prema Tebi, podsjećajući se da u svemu činiš dobro. Imaš svrhu u svakom godišnjem dobu i snagu za svaki problem. Pokaži nam svoje putove; nauči me svom putu. Vodi nas prema svojoj Istini koja uvijek rađa radost u našim umornim srcima. Trebamo Te svaki dan da nas podsjetiš da si za nas. Pomaže nam da vidimo Tvoju vjernost i pronađemo sreću čak i u najsitnijim stvarima.

Bože, hvala što si Stijena na kojoj mogu graditi svoj život. Hvala što si moja utvrda, moje utočište i moje spasenje. Potrebna mi je snaga da nastavim utrku koja me čeka. Iako znam da će biti teških vremena, također znam da je s Tobom sve moguće. Želim živjeti život koji je ispunjen i koji je svjedočanstvo Tvoje dobrote. U ime Isusovo molim, amen.

NAJNOVIJE!