Dvije prijateljice se godinama nisu vidjele: Evo kako ih je teška bolest ponovno spojila

Kako godine prolaze, prijatelji postaju zauzeti i gube kontakt. Prijateljice Jess i Megan nisu bile u kontaktu više od deset godina kada su se ponovno okupile u lipnju 2024.

Jess je u rujnu 2023. dijagnosticirano kronično zatajenje bubrega i ubrzo nakon toga počela je ići na dijalizu. Liječnici su prvi put primijetili da je Jessina funkcija bubrega slaba kada je bila hospitalizirana zbog herpesa, ali nakon što je izgubila posao i zdravstveno osiguranje u travnju 2023., Jess je prestala redovito posjećivati ​​liječnika.

Teška dijagnoza

Kad su se razvili zastrašujući simptomi, Jess je u rujnu otišla na hitnu pomoć, a testovi su otkrili da joj potpuno otkazuju bubrezi.

Sada, Jess prolazi 3,5 sata dijalize tri puta tjedno, ali nije znala ništa o svojoj bolesti kada joj je dijagnosticirana prije deset mjeseci. “Bilo je apsolutno zastrašujuće. Nisam ni znala što je zatajenje bubrega”, ispričala je Jess .

U mjesecima otkako je dijagnosticirano zatajenje bubrega, Jess je svoje zdravstveno putovanje podijelila na društvenim mrežama. “Slučajno je to vidjela moja sestra iz sestrinstva Megan. Bog stavlja ljude u naše živote s razlogom.”

Jess je bila zadivljena brojem ljudi koji su se ponudili testirati kao potencijalni darivatelji bubrega, a bila je jednako iznenađena kada je i Megan to učinila.

Nevjerojatne vijesti

Jess je očekivala da će joj Megan reći da nije par; umjesto toga, Megan je obavijestila Jess da je ona podudarna i da je dobar donor! Meganina spremnost da pomogne svojoj bivšoj sestri iz sestrinstva ostavila je Jess “bez riječi”.

Što se tiče Megan, bila je oduševljena kada je otkrila da će moći pomoći Jess. Ona je “samo počela plakati” i doživjela je “odmah uzbuđenje” kada je saznala da može ponuditi Jess bubreg.

Pogledajte u nastavku susret dviju prijateljica nakon dugo vremena. Jess je oduševljena što je pronašla donora!

@jesshause11 I love you Megan 🤍🥹 my hero #kidneytransplant #kidneydonor #kidneydisease #ckd #ESRD #kidneydonation #transplant #fyp #explore #hero #lifesaving #sororitysisters #pibetaphi #osu #osupiphi #osualumni #piphi #thegiftoflife #sisters #angel #dialysis #christhospital #columbusohio #bestfriendsgoals ♬ snowfall – Øneheart & reidenshi

Sada, u svojim kasnim 30-ima, dvije prijateljice srele su se u lipnju. Ponovno će se sastati na operaciji 12. studenog 2024. Svaka će nakon toga nastaviti svoj život s jednim zdravim bubregom. Neka ih Bog blagoslovi dugim i zdravim životom!

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!