Molitva za dobar dan na poslu

Molitva za dobar dan na poslu potaknut će vas da prije odlaska molite za Božji blagoslov novog radnog dana.

Nebeski Oče, hvala Ti na obilju duhovnih i materijalnih blagoslova. Hvala što si providio posao koji radim. Tebi povjeravam ovaj radni dan. Pozivam Te da budeš sa mnom kroz ovaj dan.

Oče, iznosim pred Tebe brige koje imam oko svog posla. Nekad me radni zadaci opterećuju i dan postane pretežak. Tvoja Riječ izjavljuje da ako nam nedostaje mudrosti, možemo Te zamoliti i dat ćeš nam potrebnu mudrost. Danas tražim mudrost za snalaženje u svakoj izazovnoj situaciji na poslu. Pokaži mi kako se nositi sa svime. Vodi me putem kojim trebam ići. Daruj mi znanja i strpljenja za sve obaveze. Ispuni me svojim mirom koji nadilazi svako razumijevanje.

PROČITAJTE: Molitva za posao: Ovako molite za blagoslov i uspjeh na poslu

Pomozi mi da pozitivno utječem na živote svojih suradnika. Osnaži me da budem poticaj i donesem radost onima s kojima radim. Daj mi razlučivanje za potrebe onih koje danas susrećem. Pomozi mi da budem dobar timski igrač s kojim drugi uživaju raditi. Pomozi mi da uložim svaki napor da činim ono što vodi do mira i izgradnje drugih. Neka moje riječi ohrabruju i izgrađuju druge.

Oče, pomozi da se uvijek iznova sjetim da Ti sve kontroliraš. Kada sam tjeskoban zbog svih promjena na poslu, podsjeti me da sve mogu učiniti kroz Tebe; da ćeš mi dati snagu i mudrost potrebnu za prilagodbu. Nauči me da budem fleksibilan. Pomozi mi da svaku promjenu vidim kao priliku za razvoj mog karaktera i vještina kojima si me blagoslovio. U Isusovo ime, amen.

NAJNOVIJE!