Petorica prijatelja odlučili su na neobičan način podržati svog prijatelja oboljelog od raka

Kada prijatelji iz djetinjstva ostanu zajedno do odrasle dobi, nedvojbeno su prošli kroz teške i lake stvari. Oni se pojave kad god ih trebate i ponekad vas iznenade koliko im je stalo.

Kada je Tyleru Hobertu dijagnosticirana akutna limfoblastična leukemija, rijedak rak, njegovi najbolji prijatelji točno su znali što trebaju učiniti kako bi ga podržali.

Ova grupa prijatelja od malih nogu sebe naziva Čopor vukova, prema riječima Billyjeve supruge Danielle Hewitt. Ona kaže da su Billy i prijatelji Austin, Andrew, Braden i Aaron odlučili obrijati glave u čast Tylera, ali mu nisu dopustili da se uključi u plan.

“Odlučili smo iznenaditi Tylera i Ryleigh [Tylerovu djevojku] njihovim ćelavim glavama i držanjem natpisa na kojem je pisalo ‘nitko se ne bori sam’, i tako mi je drago što smo uspjeli! Bili su tako šokirani i bilo je tako slatko vidjeti njihovu reakciju. Tyler je rekao: ‘Vi momci imate dobre ćelave glave, haha’, kaže Danielle.

Objašnjava da su snimili video za sebe, ali su ga odlučili podijeliti na TikToku, u nadi da će podići svijest. Nikada nisu mislili da će tako uspjeti.

Oboljeli Tyler s djevojkom (Snimka zaslona: GiveSendGo)

Ovi dečki, koji podržavaju svog prijatelja oboljelog od raka, izmamit će vam suze. Pogledajte video u nastavku.

@danirayneeOur best friend Tyler was diagnosed with a rare form of leukemia earlier this year. He is the kindest person you’ll meet. We wanted to show our support and love for him so the guys shaved their heads together. It was such a special moment to do this together at the salon! No one fights alone! 🧡 If you’d like to donate, there is a link in our bio Team Tyler 🧡♬ Full House – The Hollywood Prime Time Orchestra

Ovi muškarci su nevjerojatni. Njihov viralni video ima preko 800.000 pregleda i tisuće komentara. Netko je napisao: “To nisu prijatelji. To su braća.”

“Tyler je najnevjerojatnija osoba koju ćete ikada upoznati. Ima najbolje srce i uvijek će biti uz njega. Oduvijek je bio mamin sin. A ako se ne druži s dečkima ili ne radi, onda je kod kuće i uživa u svakoj minuti sa svojom obitelji. On je inspiracija za mnoge ljude o tome što znači važne stvari u životu postaviti kao prioritet. Briga koju ima za sve oko sebe je nezamjenjiva. Zbog njega svi nastojimo biti bolji”, kaže Danielle za InspireMore.

Svi se nadaju podizanju svijesti o raku i novcu za Tylerovo liječenje. Njihova kampanja GiveSendGo već je prikupila preko 28.000 dolara od ciljanih 75.000 dolara.

1 KOMENTAR

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Višnja Petrović
2 mjeseci prije

👏🤝🫂

NAJNOVIJE!