Mislila je da dečko ignorira njene poruke, a zatim saznala da je izgubio memoriju

Djevojka je mislila da dečko namjerno ignorira njezine poruke na mobitelu, a nakon nekog vremena je doznala što se zapravo dogodilo.

Cody Bryant i Haley Woloshen iz Hermosa Beacha, CA, imaju nevjerojatnu ljubavnu priču. Par se upoznao na putovanju na Havajima, a nakon što su otkrili da žive blizu jedno drugome u Los Angelesu, nastavili su se viđati.

Međutim, Cody je potom otputovao u Španjolsku, gdje je doživio nesreću na mopedu u Ibizi, zadobivši traumatsku ozljedu mozga. Nakon nesreće pao je u komu i izgubio sjećanja, uključujući one na vrijeme provedeno s Haley.

Haley je bila zabrinuta kad je prestao komunicirati, a kasnije je otkrila putem GoFundMe stranice da je Cody u bolnici. Cody se vratio u Kaliforniju u rujnu 2022. i započeo rehabilitaciju zbog hemiplegije.

Iako isprva nije shvaćao ozbiljnost situacije, postupno je spoznao važnost Haley u svom životu kroz njihove stare poruke.

@codys.comeback

This is a hard one to post because I do my best to hide this part of brain injury. #health #tbi #recovery #braininjury #stroke

♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music) – Fearless Motivation Instrumentals

Dva mjeseca nakon nesreće, počeli su se ponovno viđati, a od ožujka 2023. godine službeno su zajedno. Cody je radio na fizičkom oporavku, uključujući prilagodbu svog stana za invalidska pomagala.

Iako je fizički napredovao, oporavak mozga bio je izazovan. Cody dijeli svoje iskustvo na TikToku pod nazivom “codys.comeback,” govoreći o poteškoćama s prekomjernom stimulacijom na društvenim događajima.

Haley i Cody su zajedno prošli kroz mnoge izazove, a njihova priča pokazuje snagu i ljubav u suočavanju s teškim situacijama.

U emisiji TODAY, Haley je izjavila kako su ih te iskustva naučila cijeniti male stvari u životu. Želimo im Božji blagoslov u budućnosti i Codyju brz oporavak.

NAJNOVIJE!