Supruga Bennyja Hinna podnijela zahtjev za razvod

Suzanne Hinn, supruga TV evangalizatora Bennyja Hinna, podnijela je zahtjev za razvod od supruga. Podnesak je podnesen na Okružnom sudu Hillsborough u Tampi na Floridi.

Ovo nije prvi put da Suzanne traži zakonsko razdvajanje od Bennyja Hinna; prethodno je podnijela zahtjev za razvod 2010. navodeći “nepomirljive razlike” nakon 30 godina braka.

U poruci na web stranici svoje službe, Hinn je napisao da je “Suzanne počela uzimati određene lijekove na recept kako bi joj pomogla da se nosi s nekim od svojih osobnih problema. Postala je ovisna o njima gotovo 15 godina, a zbog tih lijekova ponekad se ponašala čudno.

Kao njezin suprug, nisam znao u kojoj se mjeri oslanja na te lijekove, niti sam u potpunosti razumio koliko su joj štete nanosili, fizički i emocionalno.”

Par, koji se prvi put vjenčao 1979. i ima četvero djece, suočio se s pozornošću javnosti kada je Benny Hinn fotografiran s kolegicom, također evangelizatoricom, Paulom White, iako je Hinn zanijekao bilo kakvu aferu.

Unatoč pomirenju i ponovnom vjenčanju 2013., Suzanneina nedavna prijava ponovno je otvorila rasprave o njihovoj vezi.

Prema The Christian Postu, podnesak na Okružnom sudu Hillsborough u Tampi, Florida, pokazuje da je televizijski evangelizator imao adresu u Palm Coastu, Florida, dok je njegova supruga navela kuću u Longwoodu, Florida, procijenjenu na više od milijun eura.

Benny Hinn, poznat po svojim kontroverznim učenjima evanđelja o prosperitetu, nedavno je tvrdio da se odrekao takvih doktrina. Također je bio upleten u kontroverze u vezi s financijskim apelima svog ministarstva usred globalne krize.

NAJNOVIJE!