Fotografkinja je imala kronično oboljenje oka: “Prijetila mi je sljepoća, ali Bog me iscijelio”

Sandy Angel oduvijek je s velikim zadovoljstvom snimala nevjerojatnu ljepotu Božje kreacije svog rodnog grada Sidneyja. Međutim, odjednom joj je ustanovljeno kronično oboljenje lijevoga oka.

“Pogledajte lijepu pticu, cvijeće i sve radosti fotografije. To je trenutak uhvaćen u vremenu. Cvijet koji se otvorio koji se više nikada neće ponoviti. Slika koju snimite nikada više neće biti ista”, rekla je.

Potresna vijest

Međutim, u svibnju 2019. sve se promijenilo kada je njezin oftalmolog prenio potresne vijesti. Dijagnosticirana joj je vlažna makularna degeneracija i savjetovano joj je da odmah počne s liječenjem. Stanje dovodi do slabljenja vida i potencijalne sljepoće ako se ne liječi. Mogućnost da dobije injekciju izravno u oko izazvala je Sandy u panici.

“Samo sam se uspaničila jer nije normalno da vam igla uđe u oko”, rekla je.

Međutim, to nije bio jednokratni postupak. Sandyin liječnik ju je obavijestio da će trebati injekciju svaka dva mjeseca. Sandy je ispričala da je čak i uz pomoć lijekova protiv bolova injekcija izazvala intenzivnu bol koja je trajala do sljedećeg dana.

“Noći su bile te koje su bile loše. Mislim, ponekad bih bila budna cijelu noć sa suzama koje su tekle iz očiju od boli. To će biti stvar za cijeli život jer nitko ne silazi s igle. Nisam molila Boga za ozdravljenje. Nisam molila za to. Mislila sam da samo oči stare”, rekla je.

Sandy je marljivo nastavila sa svojim terapijama i pratila kršćanske emisije. Zatim je u travnju 2022. jedan od domaćina uputio molitvu za ozdravljenje upravo za oči. Sandy je čvrsto vjerovala da je molitva namijenjena njoj, pa ju je proglasila svojom.

Kronično oboljenje oka je čudesno izliječeno

Nekoliko dana kasnije, imala je još jednu zakazanu bolnu injekciju, ali ovaj put je bila psihički spremna za to. Međutim, od liječnika je dobila neočekivanu vijest koju nije očekivala: “Ne samo da bolje čitate, nego više nemate vlažnu makulu. Više vam ne trebaju injekcije.”

“Ovo je čudo”, uzviknula je Sandy.

Njezino svjedočanstvo možete u cijelosti pogledati u nastavku.

Sandy je dodala: “Zahvaljujem Bogu. Osjećam se tako blagoslovljeno jer je znao što će se dugoročno dogoditi, znao je da sam mogla oslijepiti i da bi mi nedostajalo sve što je vani – sve što volim, zbog čega sam se osjećala posebno. On se brinuo o meni. On može izbrojiti svaku dlaku na tvojoj glavi, čak i najmanju sitnicu za koju misliš da je mala … Bog te gleda i brine se za tebe.”

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!