Kršćanin koji je postao ateist ponovno je posvetio svoj život Bogu nakon što je spašen od smrti

Iako je odrastao u kršćanskoj obitelji, postao je ateist. Svoj život posvetio je Bogu nakon što je spašen od teške bolesti.

Matt Hudson odrastao je u kršćanskom domu punom ljubavi. Međutim, tijekom srednje škole napustio je kršćanstvo i deklarirao se kao ateist zbog popularnog radijskog voditelja kojeg je obožavao. Svakodnevno je slušao ovog voditelja, a njegov utjecaj odveo je Matta prema ateističkoj ideologiji, zbog čega je na kraju napustio svoju kršćansku vjeru.

Problematičan život … i bolest

Kasnije se Matt okrenuo drogama i alkoholu kako bi ispunio prazninu u svom srcu. Unatoč svojoj ovisnosti, mogao je funkcionirati kao normalna osoba i godinama zadržati posao. Međutim, nakon više od deset godina, droga je počela uzimati danak, zbog čega je ostao bez posla.

Iako se Matt suočavao s mnogim izazovima i išao nizbrdo, njegova obitelj nikada nije odustala od njega. Nastavili su se moliti da promijeni mišljenje i susretne se s Bogom. Njegova sestra, Sarah, vjerovala je da će Bog djelovati u životu njezina brata. Stoga je, usprkos njegovoj sve većoj ovisnosti, Sarah ustrajala u molitvi.

Zatim, u prosincu 2017., Matt je počeo shvaćati utjecaj svojih postupaka na njegov život. U tom je trenutku poželio promijeniti svoj život. Četrdesetogodišnjak je u očaju zavapio Bogu jer se nije mogao osloboditi ovisnosti o drogama. Tražio je i Božji oprost.

Dva tjedna kasnije, Matt se razbolio i dobio je teške osipe na rukama i nogama. Zbog narušenog zdravstvenog stanja morao je u bolnicu. Kasnije je njegov otac stigao u bolnicu, gdje su ga liječnici obavijestili da mu je sin u kritičnom stanju. Otac ga je jednostavno držao dok je Matt plakao i molio oprost.

Mattovo svjedočanstvo u cijelosti pogledajte u nastavku.

Čak i dok je Matt bio u kritičnom stanju, Sarah se držala Božje Riječi, vjerujući da će on preživjeti i podijeliti svoje svjedočanstvo s drugima. To se vjerovanje ostvarilo Božjom intervencijom. Matt je čudesno ozdravio. Uvjerio se u Božju milost prema njemu. To je još više osnažilo njegovu vjeru u živoga Boga. Već godinama Mu služi i svjedoči za Njegovo kraljevstvo.

NAJNOVIJE!