Ožalošćena mama je prekinula šutnju dok se otkrivaju detalji posljednjih trenutaka Shannen Doherty

Shannen Doherty preminula je u subotu, 13. srpnja. Glumica, najpoznatija po ulogama u serijama Beverly Hills 90210 i Charmed, izgubila je bitku s rakom dojke u četvrtom stadiju.

Njezin publicist, Leslie Sloane, dao je izjavu o njezinoj smrti. “Teška srca potvrđujem smrt glumice Shannen Doherty”, rekao je u izjavi. “Odana kći, sestra, teta i prijateljica bila je okružena svojim voljenima kao i svojim psom Bowiejem. Obitelj traži privatnost u ovom trenutku kako bi mogli tugovati u miru.”

Rosa Doherty je prekinula šutnju

Rosa Doherty, Shannenina majka, prekida šutnju o smrti svoje kćeri. “Ona je moja lijepa djevojka i moje srce”, rekla je za People. “Naša obitelj želi zahvaliti svima koji su iskazivali ljubav i podršku našoj Shannen kroz njezin život. Zaista smo zahvalni.”

Godine 2017., nakon dijagnoze 2015., Shannen je otišla u remisiju. Međutim, rak se vratio 2020. Zatim je 2023. izjavila da se rak proširio na njezine kosti i mozak. Shannen Doherty je nažalost preminula nakon duge i teške borbe.

Rođena u Tennesseeju, jedna od najranijih televizijskih uloga Shannen bila je uloga Jenny Wilder u Little House on the Prairie u dobi od 11 godina. Njezina najpoznatija uloga bila je Brenda Walsh u Beverly Hillsu 90210, a kasnije i Prue Halliwell u TV emisiji Charmed.

Shannen je često spominjala majku

Shannen je govorila o svojoj majci, Rosa, u intervjuu za People 2023. “Dolazim od žene koja je bila odlučna”, rekla je glumica. “To mi je utisnula kao vrlo malom djetetu poput: ‘Ti ne odustaješ. Samo se moraš potruditi oko toga.’”

To je i činila, od glumačke karijere do borbe protiv raka. Uvijek je bila jak borac i nikad se nije predavala.

Kako je njezin rak napredovao, nije mogla ne razmišljati o svojoj mami. Prošlog je travnja u vlastitom podcastu Let’s Be Clear govorila o tome što će se dogoditi nakon što izgubi borbu s rakom dojke. “Budući da će joj biti tako teško, želim da druge stvari budu puno lakše”, rekla je glumica. “Ne želim da ima hrpu stvari s kojima se mora baviti. Ne želim da ima četiri skladišne ​​jedinice pune namještaja.”

Vjerovala je u Boga

“U potpunosti vjerujem u Boga, i definitivno imam vjere, i vjerujem da hodamo putem kojim bismo trebali”, rekla je Shannen u podcastu.

Zatim je rekla : “Nisam završila sa životom. Nisam završila s ljubavlju. Nisam završila sa stvaranjem. Nisam završila s nadom da ću promijeniti stvari na bolje, jednostavno nisam – Nisam gotova.”

Majka Rosa (76) joj je bila velika podrška unatoč borbi s vlastitim zdravstvenim problemima.

Molimo se za Rosu i ostatak Shannenine obitelji i prijatelja. Gubitak djeteta nikada nije lak, bez obzira koliko je staro. Nadamo se i molimo da Rosa pronađe mir u Bogu u ovim bolnim trenucima.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!