Ovo je Damir Fijala (37), jedan je od ubijenih u staračkom domu u Daruvaru

Damir Fijala je bio njegovatelj u Domu za starije i nemoćne, a taj dan, prema riječima njegovih kolega, nije trebao biti na poslu

Stravičan zločin u Domu za starije i nemoćne u Daruvaru koji se dogodio u ponedjeljak je potresao cijelu Hrvatski i regiju. Krešimir Pahoki (51) iz Donjeg Daruvara osumnjičen je da je ubio šest osoba, među kojima je i Damir Fijala (37).

Damir je bio njegovatelj u Domu za starije i nemoćne, a taj dan, prema riječima njegovih kolega, nije trebao biti na poslu. Tijekom godišnjeg odmora mijenjao je kolegicu.

“Otišao je ravno niz hodnik i pucao. Imao je osam metaka i sve ih je ispalio u ljude koji su bili ispred njega. Na mjestu je ubio tri starice, među kojima i vlastitu majku. Jedna je žena kasnije umrla u bolnici u Virovitica.”, prenosi Moj portal.

“Vlasnikov zet i medicinska sestra zavukli su se ispod kreveta, a kada su krenuli bježati kroz prozor, udario je i njega. Krv je bila po stropu, zidovima, pravi pokolj. Strašno”, dodaje čovjek.

Nakon što je počinio masakr, Krešimir je, otišao u obližnji kafić “Daruvarac” i na stol stavio pištolj, a konobarici je rekao da je ubio osmero ljudi.

Rekla je gostima da napuste kafić i pozvala policiju. Možda bi se, da nije bilo njezine reakcije, dogodila još veća tragedija. Krešimir je ubrzo uhićen.

Kasnije se doznalo da je vlasnik Doma nazvao muškarca i rekao mu da nije platio račun za majku koji je trebao stići početkom mjeseca.

Molimo za Damirovu obitelj i obitelji stradalih u ovom teškom zločinu!

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!