Ženu koju je progutao živi pijesak spasilo suprugovo brzo razmišljanje

Jamie Acord šetala je plažom kad je naišla na živi pijesak. U stvarnosti, živi pijesak je mnogo manje smrtonosan nego što nas filmovi navode da vjerujemo.

Vrlo je malo vjerojatno da ćete biti potpuno potopljeni u živom pijesku, ali biste ipak mogli ostati zarobljeni što može biti problem ako ste na osamljenom mjestu bez pomoći.

Hvala Bogu, Jamiein suprug je bio pri ruci da joj pomogne.

Prisjećajući se incidenta u objavi na društvenim mrežama, upozorila je druge potencijalne posjetitelje plaže: “Samo da obavijestim sve vas koji volite George Popham Beach, bila sam tamo u subotu sa svojim suprugom uživajući u laganoj šetnji plažom uz oznaku plime (gotovo do dina) kada sam upala u rupu u pijesku.

Žena živi pijesak
Foto: TikTok/ABC News

Državni čuvari parka izjavili su da su imali neke prijave da je pijesak poput živog pijeska.”

Nastavila je: “Upala sam do bokova, to je 76 cm. Patrick Acord je rekao da sam jedne minute bila tamo, a sljedeće minute nisam. Morao me izvući, nisam mogla sama. Nisam mogla osjetiti dno i nisam mogla dobiti oslonac. Stopala su mi izgrebana, kao i koljena, vjerojatno od kamenja ili grančica u rupi.

Da sam bila malo dijete, nestala bih u rupi. (Ne šalim se, bili bismo usisani unutra).”

Prisjećajući se što se dogodilo nakon što je izvučena, rekla je: “Čim me Patrick izvukao, rupa je nestala.”

Objasnila je kako je došlo do pijeska na plaži, napisavši: “Čuvari su rekli da zbog poplava i erozije tijekom posljednje godine rijeka blizu Morse planine sada zaobilazi prednji dio plaže i ulazi u ocean, što uzrokuje pijesak nalik živom pijesku na plaži, te dovodi do toga da se ljudi više muče ili zaglave prilikom hodanja.”

NAJNOVIJE!