Ovaj dječak, koji je briznuo u plač nakon što je pomogao beskućniku, mogao bi nas naučiti lekciju o empatiji

Ponosna mama Daricka na društvenim mrežama podijelila je najljepši snimak svog desetogodišnjeg sina koji je pomogao beskućniku.

Na snimci dječak daje novac beskućniku kroz prozor obiteljskog automobila. Bio je toliko dirnut tim iskustvom da je počeo plakati!

Mama je u svom opisu na društvenim mrežama objasnila da u priči postoji još nešto. Navodno je beskućnik obolio od raka. Njegova situacija doista je dirnula njezinog sina u srce! Dala je sve od sebe da ga uvjeri da će čovjek biti u redu.

“Moja najstarija beba je tako nježna duša”, napisala je dječakova mama. “Zaradio je 70 dolara i tražio da beskućniku oboljelom od raka da 20 dolara. Kao mama osjećala sam se dobro znajući da odgajam dobrodušnog sina.”

Nevjerojatno je vidjeti malog dječaka s toliko suosjećanja za druge! Pogledajte u videu u nastavku.

@everythingricaMy oldest baby is such a gentle soul! He earned $70 and asked to give the homeless man with cancer $20. As a mom it made me feel good knowing that im raising a kind hearted son♥️

♬ original sound – Daricka

Puno nas svaki dan vidimo ljude u nevolji, a da ne trepnemo okom, ali ovaj 10-godišnjak nije mogao proći pored beskućnika, a da mu ne pomogne. Komentatori su bili jako impresionirani ljubaznošću ovog djeteta!

To što je svijet pun ljudi u potrebi ne čini njihovu bol manje vrijednom. Ako ikada budete mogli nekome pomoći, ne oklijevajte! Nadamo se da ovaj dječak nikada neće izgubiti snažan osjećaj empatije.

1 KOMENTAR

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Mira m
3 mjeseci prije

Prekrasno, nek te dragi Bog čuva

NAJNOVIJE!