Svećenici dijele vodu partijanerima na Ultri u Splitu

I ove godine na Ultra Music Festivalu u Splitu svećenici dijele vodu partijanerima. Ovi svećenici i volonteri udruge Evangelion imaju štand na festivalu gdje partijaneri mogu besplatno uzeti bočice s vodom.

Štand je privukao mnoge posjetitelje festivala, koji ne samo da su dolazili po vodu, već su i razgovarali sa svećenicima i volonterima. Svećenici su došli iz svih dijelova Hrvatske i dijelili su vodu do ponoći.

Svećenici su se prvi put pojavili na Ultri 2017. godine, kada su na tribinama dijelili vodu posjetiteljima.

Nastavili su s tom praksom i narednih godina, a također su znali moliti s mladima koji su došli na festival elektronske glazbe. Prošle godine nisu bili prisutni na Ultri, no ove godine su se ponovo vratili u Park mladeži.

Ova inicijativa je postala prepoznatljiv dio Ultra Music Festivala, pokazavši da duhovnost i zabava mogu koegzistirati. Svećenici i volonteri su kroz godine stvorili pozitivne interakcije s mladima, pružajući im ne samo fizičku, već i duhovnu podršku.

Svećenici i volonteri planiraju nastaviti ovu praksu i narednih godina, nadajući se da će njihov doprinos i dalje biti prepoznat i cijenjen među posjetiteljima Ultra Music Festivala.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!