Ovaj dostavljač svaki dan pod pauzom posjeti oca: Razlog će vam otopiti srce

Svaki dan predani vozač UPS-a napravi posebnu stanicu tijekom pauze za ručak koja nema nikakve veze s dostavom paketa.

Tim Westfall, vozač UPS-a (tvrtke koja se bavi dostavom) iz Grand Rapidsa, Michigan, pronašao je jedinstven način da spoji svoj posao sa svojim privatnim životom. Svaki dan uzima pauzu za ručak kako bi posjetio oca, kojeg od milja zove ‘domaćin’.

Veza između njih nadilazi tipični odnos otac-sin; također dijele isto ime. Tim je poznat kao Mali Tim, dok mu je otac Veliki Tim.

Dnevni ritual počinje jednostavnim zahtjevom Velikog Tima: “Šalicu kave s vrhnjem, molim. Doći ću za par minuta.” Mali Tim odgovara tako što donosi kavu i provodi pauzu s ocem.

“Nemaš s kim razgovarati, pa je to teži dio. Kad moj sin dođe, vidim ga i pitam ga za djecu”, kaže otac.

Ovi posjeti ocu puno znače

Za oca Tima posjeti su dragocjeni predah od usamljenosti. Njegova supruga Donna preminula je prije više od šest godina nakon duge borbe s rakom.

Timova odluka da posjećuje oca nije bila slučajna. Nakon što mu je majka preminula 2017., odabrao je ovaj put kako bi ostao u blizini oca. Njegovi nadređeni podržavaju njegovu odluku, dopuštajući mu da vrijeme odmora iskoristi za posjet ocu.

U toplijim mjesecima otac i sin sjede na kolnom prilazu, održavajući udaljenost od šest stopa – navika koja je započela tijekom pandemije i nastavila se od tada. “Ne znam zašto to radimo, jednostavno nikad nismo prestali”, priznaje Mali Tim.

U videu u nastavku pogledajte kako izgleda sinov posjet ocu.

Njihova veza izgrađena je na međusobnom poštovanju i ljubavi. Veliki Tim je veteran Vijetnamskog rata koji je služio u američkim zračnim snagama, dok je njegov otac služio u mornarici.

Mali Tim cijeni vrijeme koje provodi s ocem, unatoč tome što stalno čuje iste priče. “Sada kad stari, stalno slušam iste priče”, kaže. Ali ti trenuci su mu dragocjeni. Priznaje očevu nepokolebljivu potporu:

“(Moj tata) radi sve za nas. Ako kažem: ‘Hej tata, donesi mi par rukavica,’ ili ako trebam šalicu tople kave, ili ako umirem od gladi i kažem: ‘Hej tata, jesi li spremio ručak?’ Ima ga.”

Nadahnimo se pričom o Timu i Velikom Timu i potrudimo se provesti više vremena sa svojim obiteljima. Bilo da se radi o običnom posjetu, telefonskom pozivu ili jednostavnoj prisutnosti, ova djela ljubavi najznačajniji su darovi koje možemo ponuditi.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!