56 godina nije znao što mu se dogodilo s roditeljima: Napokon je otkrio istinu i ostao zapanjen

Sin jednog čovjeka, ispričao je neobičnu i tešku životnu priču svog oca koja se razriješila nakon gotovo šest desetljeća.

Naime, njegov otac po rođenju je posvojen i odrastao je u istočnoj Kanadi u obitelji u kojoj je bio jako voljen, zbog čega nikada nije osjetio potrebu tražiti svoje biološke roditelje. Međutim, sve se promijenilo jednog Božića kada je dobio DNK test na dar, kako bi saznao više o svom podrijetlu, a ne o krvnoj lozi.

“Sve što je imao od svojih bioloških roditelja bilo je pismo u kojem mu je pisalo da je rođen iz ljubavi, ali ga nisu mogli podržati kad se rodio”, napisao je anonimno 22-godišnji sin tog čovjeka na Redditu: “Moja sestra je odlučila napraviti genetski test za Božić, kako bismo otkrili koje smo nacionalnosti, a pomisao da pronađemo njegove roditelje nije nam ni pala na pamet.

Na kraju, kada smo dobili njegove rezultate, svi smo ostali iznenađeni kad smo pronašli imena dvoje ljudi s potpunim genetskim podudaranjem s mojim ocem.
Nakon što mu je po prvi put predstavljena opcija da se obrati biološkim roditeljima, odlučio je napisati im e-mail i mirno čekao njihov odgovor.

Gotovo odmah, njegov biološki tata, kojeg ću zvati Jim (nije njegovo pravo ime), se javio! Rekao je kako je uzbuđen i sretan što je pronašao mog tatu i kako ga je toliko dugo tražio”, napisao je ovaj mladić i dodao:

“Moj tata, koji je obično emocionalno suzdržan čovjek, bio je sklupčan na kauču i cerekao se kao dijete kad je prvi put slao poruku Jimu. Još uvijek sam bio u šoku zbog novosti, ali bio sam toliko sretan što vidim tatu sretnijeg nego kad je diplomirao. A onda je dobio poruku i od svoje biološke mame Deby.”

My dad found his biological parents and it turns out they’ve been searching for him for 56 years
byu/EyesNPies inTrueOffMyChest

Saznao je istinu o svom rođenju

Uskoro je saznao istinu o svom rođenju. Naime, Debyin otac – njegov biološki djed – preselio se iz Australije u Kanadu tijekom 1960-ih zbog posla. Obitelj se na kraju preselila na Srednji zapad, gdje je Deby upoznala Jima sa 17 godina.

Bili su ljubav iz srednje škole i razmišljali su o braku nakon što će diplomirati, ali je tada Deby zatrudnjela. Njen tata je bio bijesan i poslao ju je natrag u Kanadu da rodi i dogovorio privatno posvojenje. Kada je rodila, uspjela je obavijestiti Jima da je vraćena u Australiju. Nikada se više nisu vidjeli četrdeset godina.

I Deby i Jim su se na kraju vjenčali s drugim ljudima. Dok Jimova žena nije mogla imati djecu nakon nesreće, Deby je rodila tri kćeri.

Deby i Jim su se prvi put vidjeli prije oko 12 godina, kada su se ponovo povezali na Facebooku i Deby je slučajno bila na putovanju na Zapadnoj obali Amerike.

U postu je objašnjeno da su Debi i Jim željeli zadržati svoju bebu i da su je tražili godinama – ali da je pokrajina u kojoj je njihovo dijete odraslo “očito jedno od najtežih mjesta na svijetu za pronalazak informacija o posvojenju”. Roditelji su na kraju odustali sve dok genetski testovi nisu postali popularni.

Jim je zamolio i Deby da napravi svaki test i on je učinio isto, prije otprilike pet godina, u nadi da će jednog dana i moj tata učiniti isto. Kada je primio poruku mog oca, odmah je napisao Debi: “Našao sam ga.”, prepričava čovjekov sin nevjerojatnu sudbinu svojih bioloških bake i djeda.

Obitelj je oduševljena novim saznanjima

Jim i njegova žena sada redovito održavaju kontakt s njegovim biološkim sinom i njegovom obitelji, jedinim krvnim srodnicima koje par ima. Mladić koji je ispričao priču i njegov otac čak planiraju posjetiti Jima, iako tek trebaju napraviti planove s Deby jer ona još uvijek živi u Australiji.

Za sada je obitelj oduševljena saznanjem da imaju tri nove tete i pet novih mlađih rođaka.

“Ne znam kako da završim ovo, još uvijek sve obrađujem. Apsolutno je nevjerojatno što mi je obitelj toliko porasla. Tako sam sretan zbog svog tate, zbog Jima i zbog Deby, i tako sam uzbuđen što ću ih bolje upoznati, nadam se da ću uskoro upoznati i svoje nove rođake”, zaključio je u svom postu mladić.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!