Will Smith objavio prvu kršćansku pjesmu: Pogledajte kako zvuči

Will Smith je progovorio o svom prelasku u svijet kršćanske/gospel glazbe nakon objave njegove pjesme “You Can Make It”.

Oscarom nagrađena zvijezda možda je najpoznatiji po svojim glumačkim postignućima, ali je uživao u glazbenoj karijeri koja se proteže još od 1990-ih.

Njegovi hitovi uključuju pop pjesme Gettin’ Jiggy wit It, Wild Wild West i RnB hit Just The Two Of Us.

Sada se Will preselio u područje gospel glazbe i objasnio je da se osjećao ponukanim da bude koautor nove pjesme te nagovještava da će u bliskoj budućnosti stvarati još pjesama s kršćanskim bojama.

Rekao je: “Stvarno sam razgovarao sam sa sobom. Vidjeti toliko ljudi koji rezoniraju s tom namjerom daje mi jasnu Sjevernjaču za ovo sljedeće poglavlje mog kreativnog života.”

Na pjesmu sudjeluju Fridayy and Sunday Service Choir i već je zauzela 3. mjesto u SAD-u na ljestvici Hot Gospel Songs.

Zvijezda Bad Boysa izveo je singl na dodjeli BET nagrada 2024. u Peacock Theatreu u Los Angelesu prošlog mjeseca – a na pozornici mu se pridružio Sunday Service Choir.

Prvi put najavljujući pjesmu prošlog mjeseca, Will je putem Instagrama rekao: “Kroz neke od mojih najmračnijih trenutaka, glazba je uvijek bila uz mene – da me podigne i pomogne mi da rastem. Moja je skromna želja da može učiniti isto za vas i donijeti vam svu radost i svjetlo koje zaslužujete.”

NAJNOVIJE!