Uživala je u New Age duhovnosti dok se nisu pojavile učestale noćne more: Tada je zavapila Isusu …

Kayleen dijeli svoje svjedočanstvo o tome kako se okrenula obožavanju New Agea, ali su je iznenada počele progoniti noćne more.

Kayleen pohađa crkvu više od godinu dana. Međutim, kaže da nije odrasla u kršćanskom domu. Nisu čitali Bibliju, niti su joj roditelji govorili o Isusu.

“Kako sam starila, zalutala sam u New Age i mnoge poganske stvari. Čakre, reiki, kristali. To me je jako privuklo jer sam tražila nešto što bih obožavala”, rekla je.

Počele su je progoniti noćne more

Kayleen je provela dosta vremena udubljujući se u New Age svijet sve dok nije zatrudnjela sa sinom. Tada je prestala vježbati. Ali nakon toga više nije bila na miru zbog stalnih noćnih mora koje su je progonile svake noći.

“Počela sam sanjati stvarno lude snove. Imala sam te noćne more koje su se ponavljale. I otkrila sam da je i moj suprug imao vrlo slične noćne more. Detalji su se slagali na način da se činilo vrlo duhovnim,” prisjetila se Kayleen.

PROČITAJTE: 7 opasnih učenja NEW AGEA: Prepoznajte ih na vrijeme!

U to vrijeme nije vjerovala u Isusa. Stoga je vjerovala da treba izvoditi New Age prakse kako bi zaustavila noćne more.

“Pomislila sam: ‘Moram istražiti ovo mjesto i raditi mantre.’ I sve sam to radila, ali snovi su se i dalje događali. Jasno se sjećam jednoga u kojemu je bilo puno straha i užasa. Tada sam zazvala Isusa”, rekla je Kayleen.

Susret s Bogom

Počela je zazivati Isusovo ime i tada su snovi prestali. Bilo je neobično da Kayleen to čini jer prije nije vjerovala u Isusa. Bila je protiv kršćanstva.

Ali nakon onoga što se dogodilo, ona i njezin suprug počeli su tražiti crkvu.

Cijelo svjedočanstvo možete pogledati u videu u nastavku.

“Za vrijeme bogoslužja sam neprestano suzila i plakala. Nisam razumjela zašto. Ali sada znam da je to djelovao Duh Sveti. Postojalo je samo prihvaćanje i dobrodošlica, i to je bio pravi osjećaj”, prisjetila se Kayleen.

Dodala je da je čula riječi: “Još uvijek te volim. I dalje si dobrodošla kući; još uvijek mi se možeš vratiti.”

Ubrzo, nakon što su pronašli put povratka Bogu, bračni par se krstio.

NAJNOVIJE!