U požaru poginulo troje djece, sumnja se da ga je podmetnuo otac

U požaru koji je rano jutros izbio u kući u blizini Sydneya poginulo je troje djece, među kojima i 10-mjesečna beba, a lokalni mediji izvijestili su da australska policija slučaj istražuje kao ubojstvo.

Hitna služba pozvana je na imanje u Lalor Parku, četvrti oko 35 kilometara zapadno od središta Sydneya, oko 1 sat ujutro po lokalnom vremenu, rekla je policija, prenosi Reuters.

Dvojici dječaka, u dobi od dvije i četiri godine, pomoć je pružena na mjestu nesreće, ali su umrli nedugo nakon što su primljeni u bolnicu. Nakon što je požar ugašen, pronađeno je beživotno tijelo desetomjesečne djevojčice, priopćila je policija.

Još četvero djece, u dobi od šest do 11 godina, u stabilnom je stanju u bolnici, kao i njihova majka koja se liječi zbog udisanja dima.

Ozlijeđeni 28-godišnjak, koji je spriječio policiju da uđe u posjed, uhićen je i prevezen u bolnicu pod policijskim nadzorom.

“Inspektori za umorstva preuzeli su istragu u ovom slučaju koji se smatra obiteljskim ubojstvom. U ovom trenutku se čini da je 28-godišnji muškarac odgovoran za višestruka ubojstva”, rekao je policijski glasnogovornik Danny Doherty.

NAJNOVIJE!