Pop pjevačica prijeti da će ‘srušiti’ glazbenu industriju: ‘Ušutkana sam i kažnjena’

Pjevačica Bebe Rexha iznijela je u utorak pritužbe na glazbenu industriju, rekavši da bi je mogla “srušiti” ako to odluči.

Ova 34-godišnja glazbenica uputila je prijetnju na X-u. “Mogla bih srušiti VELIK dio ove industrije. Frustrirana sam. POTKOPAVALI su me. Dugo sam šutjela. Nisam primjećivala znakove, iako su ih ljudi stalno spominjali i bili su TAKO OČITI”, napisala je Rexha na X-u.

“A kada sam progovorila, bila sam ušutkana i KAŽNJENA od strane ove industrije”, nastavila je. “Stvari se moraju promijeniti ili ću ispričati SVE svoje istine. Dobro, loše i ružno.”

Rexha nije detaljno objasnila što se dogodilo. Napisala je: “Ovo ne dolazi samo iz ljutnje. Tužna sam”, dodala je pjevačica u daljnjem odgovoru. “Sjedim u svojoj hotelskoj sobi u Londonu i plačem. Dugo sam se osjećala beznadno. Puno sam šetala ovim gradom i susretala se s obožavateljima, i oni su zaista probudili nešto u meni.”

Rexha je također odgovorila na insinuacije da pokušava izazvati publicitet za svoj novi singl “I’m the Drama”, koji je objavljen 28. lipnja.

“Marketing? Nemam budžet za to. DOSTA MI JE”, napisala je.

Prošle godine, Rexha je dospjela u vijesti nakon što je pogođena mobitelom u lice dok je nastupala u New Yorku. Na svom Instagram profilu objavila je dvije slike na kojima su vidljive modrice.

Na jednoj fotografiji, pokazuje palac gore dok joj je lijevo oko tamnoljubičasto i zavezano. Jednostavno je naslovila objavu: “Dobro sam.”

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!