Crkva poništila brak: Suprug iz Španjolske otkrio da je supruga imala tajni OnlyFans profil

Suprug u Španjolskoj dobio je poništenje braka u Katoličkoj Crkvi nakon što je otkrio da je njegova supruga prije i nakon vjenčanja upravljala OnlyFans profilom.

Radi se o internetskoj platformi na kojoj osobe mogu kreirati sadržaj kojem drugi pristupaju uz pretplatu. Stvar ne bi bila toliko kontroverzna da ogromna većina profila nije namijenjena kreiranju pornografskog sadržaja. Prema podacima OnlyFans trenutno ima oko 3 milijuna kreatora sadržaja te više od 220 milijuna korisnika. Jedno istraživanje pokazalo je kako su većina korisnika bijelci (68.9%), u braku (89.5%) i muškarci (63.1%).

Što se tiče slučaja iz Španjolske, njega je javnosti predstavio obiteljski odvjetnik Enrique Sainz na svom Instagram profilu.

Kako prenosi Catholic News Agency, odvjetnik je potvrdio da je profil kreiran prije stupanja u brak, žena s time nije upoznala svog supruga te je nastavila s kreiranjem sadržaja i nakon vjenčanja.

Kada je suprug otkrio da njegova žena održava aktivan kanal na platformi s erotskim sadržajem, podnio je zahtjev za poništenjem braka lokalnom crkvenom sudu.

“Kako bi razumjeli ovu presudu, morate znati da brak u Crkvi obvezuje par na vjernost, otvorenost djeci, doživotan život s drugom osobom te stoga, ako u trenutku stupanja u brak jedno od njih isključi neki od ovih ciljeva, sklapa nevažeći ugovor te je moguće proglasiti poništenje braka”, poručio je Sainz.

Odvjetnik je istaknuo kako se žena branila da je samo htjela zaraditi nešto novca te da fotografije koje je objavljivala nisu bile seksualizirane jer je na njima bila obučena, no sud je presudio suprotno.

NAJNOVIJE!