Trumpova bivša duhovna savjetnica kaže da ju je pitao što Bog misli o predsjedničkoj utrci

Američka televangelistica Paula White-Cain otkrila je da je Donald Trump tražio božanski savjet o svojim predsjedničkim ambicijama, izrazivši joj: “Pa, što Bog kaže?” o ideji kandidiranja.

White-Cain, koja je služila kao Trumpova duhovna savjetnica i igrala ključnu ulogu u njegovom evanđeoskom savjetodavnom odboru 2016., podijelila je ovaj uvid tijekom svog govora na konferenciji Put do većine koalicije Vjera i sloboda.

Osvrćući se na njihovu početnu interakciju, koja je prethodila Trumpovoj političkoj karijeri, White-Cain se sjetila kako joj je rekao: “Ti imaš ono nešto”, na što je ona pojasnila: “Oh, gospodine, mi to zovemo pomazanje.”

Svoju dugogodišnju vezu s Trumpom opisala je riječima: “Već 24 godine sam bila u njegovom životu i imala sam veliku privilegiju biti njegov pastor.”

Nakon što je 2011. razmišljao o predsjedničkoj utrci zbog zabrinutosti oko smjera u kojem zemlja ide, Trump se povjerio Pauli White. Nakon što je tražila Božje vodstvo kroz molitvu s prijateljima, samouvjereno je rekla Trumpu: “Gospodine… bit ćete predsjednik jednog dana.” Međutim, također ga je upozorila na žrtve koje su uključene, rekavši: “Mrzim cijenu koju ćete platiti.”

Zaključujući svoje obraćanje, White-Cain se izjasnila protiv onoga što ona smatra antivjerskom politikom pod Bidenovim vodstvom: “Zaustavit ćemo to u studenom.”

NAJNOVIJE!