Nakon 64 dana potrage pronađeno tijelo djeteta: Sumnja se da je mali Arian (6)

Tijelo djeteta pronađeno je na livadi oko četiri i pol kilometra od kuće iz koje je prije nekoliko tjedana nestao autistični dječak Arian.

Farmer je otkrio tijelo na svojoj livadi u ponedjeljak oko 16:30 u okrugu Behrste u općini Estorf. Ovo strašno otkriće pokrenulo je nagađanja da se radi o šestogodišnjem Arianu koji je nestao 22. travnja.

Policija zasad nije željela dati informacije o točnoj lokaciji ili izgledu mjesta gdje je tijelo pronađeno, no poznato je da se radi o području koje je već pretraženo tijekom istrage Arijanova nestanka.

“Trenutačno nije moguće sa sigurnošću reći tko je pronađeno dijete”, izjavio je glasnogovornik policije.

Ekipa za očevid kriminalističke policije iz Stadea i djelatnici Istražne grupe Arian obavili su forenzički pregled mjesta. “Kako bi se razjasnio identitet djeteta, tijelo je prebačeno na institut za sudsku medicinu,” dodao je glasnogovornik, najavljujući rezultate obdukcije tijekom tjedna.

Dječak je nestao 22. travnja oko 19:30, pobjegavši iz obiteljske kuće. Privatna nadzorna kamera snimila ga je kako hoda prema šumi i rijeci Oste. Prema policiji, najvjerojatnije objašnjenje je nesreća bez vanjskog utjecaja, no kazneno djelo još nije isključeno.

Posljednja akcija potrage održana je 23. svibnja, a krajem lipnja policija je planirala raspustiti peteročlanu istražnu skupinu zbog nedostatka tragova.

Gospodine, molimo te za roditelje malog Ariana. U njihovoj neizmjernoj tuzi i boli, podari im svoju milost i utjehu. Obgrli ih svojom ljubavlju i snagom, i pruži im mir koji nadilazi svako razumijevanje. Neka sada osjete Tvoju prisutnost i utjehu. Vodi ih kroz ovu dolinu suza i daj im nadu u Tvoje vječno kraljevstvo, gdje će ponovno biti sjedinjeni sa svojim voljenim sinom. Amen.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!