Potvrđen je uzrok smrti žene udane za pastora

Potvrđeno je da je uzrok smrti supruge pastora čiju je smrt njezin suprug objavio tijekom nedjeljne službe ‘samonanesena rana od vatrenog oružja’.

Dana 27. travnja, Mica Miller, 30, pronađena je u Lumber River State Parku sa smrtonosnom ranom od vatrenog oružja u glavi.

U danima nakon njezine smrti, njezin suprug John-Paul Miller (44) je uznemirio posjetitelje Solid Rocka kada je otkrio da je smrt njegove supruge bila ‘samoizazvana’.

Kako izvještava New York Post, pastor iz Myrtle Beacha je rekao: “Primio sam poziv kasno sinoć, supruga mi je preminula… Molite za mene i moju djecu i sve ostale. Svi ste znali da psihički nije dobro i da su joj bili potrebni lijekovi do kojih je bilo teško doći. Siguran sam da će biti još detalja, ali nosite njezinu obitelj u svojim molitvama.”

Dodao je da se Mica i prije ‘mučila’ s mislima o samoubojstvu, ali ‘Bog se pobrinuo za nju i izvukao je kroz to’.

Foto: Mica Miller/Facebook

Micini prijatelji i obitelj pozvali su policiju da dublje istraži slučaj.

Međutim, prema riječima medicinskog istražitelja okruga Robeson dr. Richarda Johnsona, John-Paulova objava o samoubojstvu bila je točna.

Službenik je 6. svibnja objavio da je Mica preminula od ranjavanja vatrenim oružjem koje je sama sebi nanijela.
Nadalje, toksikološki izvještaj do kojeg je došao The Post and Courier tvrdi da u tijelu žene nisu pronađeni lijekovi ili alkohol.

Medicinska istražiteljica okruga Robeson Jennifer Altman rekla je da autopsija nije obavljena jer nije bilo sumnje da je riječ o zločinu.

Tjednima prije nego što je umrla, Mica se oglasila na društvenim mrežama i objavila video u kojem tvrdi da nije ‘važno kojeg ste spola’ jer je ‘zlostavljanje zlostavljanje’.

15. travnja, samo 12 dana prije svoje smrti, podnijela je brakorazvodnu parnicu protiv supruga.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!