Tragedija u Slavoniji: Otac petero djece poginuo nakon vlastite svadbe

Velika tragedija dogodila se jučer u Slavoniji. Zbog prebrze vožnje je poginuo otac petero djece. Dan prije nesreće je imao svadbu.

Neprilagođena brzina u kombinaciji s nekorištenjem sigurnosnog pojasa bili su kobni za život 33-godišnjeg Davora B. iz Potnjana, nedaleko od Đakova, koji je smrtno stradao u nedjelju oko 11 sati nakon što je s automobilom kojim je upravljao sletio s ceste između Potnjana i Satnice Đakovačke.

Tragično preminuli Davor iza sebe je ostavio trudnu suprugu i petero maloljetne djece od kojih je najstarijem 10 godina, a nesreća se dogodila samo dan nakon što su se Davor i supruga mu Martina pripremili svadbeno veselje koje nisu imali kada su se prije nekoliko godina vjenčali kod matičara. U subotu su slavili sa svojim obiteljima, rodbinom i prijateljima, a nedjelja je u njihov dom donijela tugu i bol.

Davor i Martina kupili su prije nekoliko godina kuću u Potnjanima i doselili se u ovo maleno selo na cesti između Đakova i Našica. On je radio u jednoj građevinskoj tvrtki, a bavili su se i uzgojem lubenica.

– Bio je vrijedan momak, snalazili su se kako su znali i umjeli, a bili su i skladna obitelj. Prije nekoliko godina su se vjenčali kod matičara, ali tada nisu organizirali svadbu, pa su sada odlučili proslaviti i to vjenčanje, ali i skoro rođenje njihovog šestog djeteta, kupovinu kuće… Bilo je lijepo, veselo, a onda nas je sljedeće jutro sve šokirala vijest o njegovoj pogibiji. Tuga je velika – kazao za Jutarnji list jedan mještanin Potnjana.

NAJNOVIJE!