Pas odbio napustiti vlasnika nakon užasne nesreće, vatrogasac ga je tješio

Pas po imenu Lucky bio je sa svojim vlasnikom 17. svibnja 2020. godine, kada je strašna nesreća na autocesti I-24 u okrugu Lyon, Kentucky, zauvijek promijenila njihove živote.

Lucky i njegov vlasnik našli su se u automobilu kada je vozač iz Vergennesa, Illinois, skrenuo s ceste dok je vozio kamper s prikolicom.

Pokušavajući se vratiti u traku, vozač je izgubio kontrolu, udario u nasip i prevrnuo se, što je rezultiralo njegovom smrću.

Usred ove tragedije, Lucky je ostao uz svog vlasnika, koji je bio zarobljen u olupini. Njegova prisutnost bila je izvor velike utjehe i smirenosti. Vatrogasna postrojba Kuttawa podijelila je na Facebooku kako je Luckyjeva prisutnost pomogla smiriti vlasnika dok su ga spašavali iz uništenog vozila.

Hvala Bogu, Lucky nije bio ozlijeđen. Njegova vjernost i smirenost igrali su ključnu ulogu u održavanju vlasnika mirnim tijekom cijelog spašavanja. Kada je vlasnik konačno oslobođen, spasitelji su izvadili i Luckyja iz olupine te ga odveli na sigurno.

Fotografija koju je snimio zaposlenik Lyon County State Highwaya, trenutak nakon što su tri žrtve spašene i prevezene u bolnicu, osvojila je srca korisnika društvenih mreža.

U opisu fotografije pisalo je: “Kada je čovjek helikopterom prebačen i adrenalin je počeo nestajati, snimio sam ovu sliku iscrpljenog, emotivnog i predanog Billa Comptona, kako se odmara i brine za psa. Dirnulo me i osjetio sam da to moram podijeliti.”

Vatrogasna postrojba je istaknula da fotografija ne prikazuje sve one koji su neumorno radili na spašavanju zarobljenih u olupini, uključujući vatrogasce iz odjela Eddyville, Kuttawa i Princeton te službu za vuču Stinnett’s Wrecker Service.

Spašavanje je bilo rezultat timskog rada, a pojedinac na slici, zajedno s Luckyjem, želi naglasiti koliko je ponosan i ponizan što je bio dio tog TIMA.

NAJNOVIJE!