Otac ju je počeo seksualno zlostavljati kada je imala pet godina: Evo kako mu je uspjela oprostiti

Žena koja je bila seksualno zlostavljana tijekom cijelog djetinjstva susrela je Isusa u svom najslomljenijem stanju i oprostila svom ocu zlostavljaču.

Alicia Nicholas imala je mračno djetinjstvo. Čak i kad su oba roditelja bila prisutna u njihovom domu, nije bila sigurna. Nažalost, otac ju je počeo maltretirati s pet godina. Zaprijetio joj je da šuti ili će joj nauditi. I tako se od tada zlostavljanje i seksualno zlostavljanje nastavilo sljedećih nekoliko godina.

Devet dugih godina Alicia je trpjela očevo zlostavljanje

Još je gore to što ju je majka krivila kad joj je to priznala. Mlada Alicia se kao dijete osjećala bespomoćno i slomljeno. Štoviše, njezin sram i krivnja postajali su sve veći kako je odrastala.

S 14 godina Alicia je zatrudnjela s tatinim djetetom. Zbog toga je pobacila. Tada su joj misli o samoubojstvu počele zamagljivati ​​razum. Često bi pokušavala nauditi sama sebi. Zatim, s 15 godina, roditelji su je napustili.

Ubrzo nakon toga, Alicia se okrenula teškim drogama i alkoholu kako bi utažila svoju bol. S 20 godina doživjela je prometnu nesreću u kojoj je molila Boga da je spasi. I doista, Bog joj je spasio život. Nakon incidenta prestala se drogirati. No, nije se mogla odreći ovisnosti o alkoholu zbog bolnih sjećanja iz djetinjstva. Nikada je nisu napustile ni misli o okončanju života.

Kasnije je Alicia isprobala različite religije kako bi potražila ljubav i potvrdu. Jednog ju je dana kršćanski prijatelj iz djetinjstva pozvao u crkvu. Prisustvovala je bogoslužju uskrsne nedjelje gdje je prvi put osjetila Božju prisutnost.

U videu u nastavku pogledajte cijelo svjedočanstvo.

Dok je bogoslužje bilo u tijeku, zamolila je Boga da je oslobodi svih njezinih grijeha. Tada je osjetila kako se ogromna težina digla s nje.

Bog je ispunio prazninu ove žene svojim Duhom i počeo mijenjati njezino srce. Plodovi Duha su počeli mijenjati njezin karakter. Na kraju je skupila snage da oprosti svima koji su je kroz život povrijedili, pa i ocu koji je najviše unazadio njezin život.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!