Roditelji iz Afganistana ubili kćer u Njemačkoj

15-godišnja Ronja M. pronađena je mrtva u ponedjeljak navečer oko 18 sati na obali Rajne u Wormsu (okrug Rheindürkheim).

Njezini roditelji, Maryam i Hassan M., uhićeni su jer policija sumnja da su ubili vlastitu kćer zbog neslaganja s njezinim zapadnjačkim načinom života. Obitelj je porijeklom iz Afganistana.

Prema informacijama njemačkog RTL-a, Ronja M. navodno je imala dečka starijeg od 40 godina, što je vjerojatno izazvalo nezadovoljstvo roditelja.

“Postoji sumnja da su optuženi donijeli odluku da ubiju kćer jer se nisu slagali s njezinim načinom života”, priopćila je policijska uprava u Mainzu.

Hassan M. (39) i Maryam M. (34) smješteni su u različite pritvore. Prema navodima policije, roditelji i kći su državljani Afganistana.

U policijskom priopćenju stoji kako je Maryam M. u ponedjeljak ujutro obavijestila policiju u Pirmasenu, izrazivši sumnju da je njezina kći možda ubijena. Istražitelji su zatim pretražili obalu Rajne u Wormsu i tamo otkrili tijelo tinejdžerice.

Prema pisanju medija, stravičan čin navodno se dogodio u subotu navečer. Još nije jasno kako je mlada djevojka točno umrla. Obdukcija će razjasniti uzrok smrti.

Policija je također objavila da se još uvijek izuzimaju tragovi iz stana u kojem obitelj živi te iz očevog vozila.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!