Komičar Kevin Hart otkrio Božju poruku nakon teške prometne nesreće

Američki komičar Kevin Hart prekinuo je šutnju nakon što je 2019. godine teško ozlijeđen u prometnoj nesreći, rekavši da ga je nesreća dovela do spoznaje kako Bog želi da živi svoj život.

Holivudski glumac bio je suvozač u starom automobilu kada je vozač izgubio kontrolu, sjurio niz nasip i zabio se u drvo u blizini Malibua.

Hart je u nesreći zadobio teške ozljede leđa, za koje su vlasti okrivile nesmotrenu vožnju.

Hart (44) vratio se na društvene mreže i podijelio tada video na Instagramu koji dokumentira svoj oporavak od nesreće u rujnu.

Zvijezda filmova među kojima su Ride Along, Get Hard i The Upside prikazana je kako leži u bolničkom krevetu, uz pomoć medicinskih sestara i pomoću hodalice da ustane.

“U biti shvatiš da nemaš kontrolu”, rekao je.

“Bez obzira koliko mislite da imate kontrolu, nemate je. Na kraju dana sve može biti gotovo.

Kad Bog govori, morate ga slušati. Kunem se da je život smiješan jer neke od najluđih stvari koje vam se dogode na kraju budu ono što vam najviše treba.

U ovom slučaju iskreno se osjećam kao da mi je Bog rekao da sjednem. Kada se krećete prebrzo i radite previše, ponekad ne možete vidjeti stvari koje ste trebali vidjeti.

Nakon moje nesreće stvari vidim drugačije, vidim život iz potpuno nove perspektive”, rekao je Hart.

Hart je također snimljen kako ide na satove fizikalne terapije u svom domu. U videu se pojavljuje njegovo troje djece, kao i supruga Eniko.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kevin Hart (@kevinhart4real)

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!