Čovjek trči bos i propovijeda o Isusu

Čovjek, poznat kao The Barefoot Motivator, trči bos i širi evanđelje, dijeleći snažne poruke o Isusu Kristu. U videu na YouTubeu The Barefoot Motivator govori o “najvećem motivatoru od svih, Isusu Kristu”.

On kaže: “Nije imao slugu, ali su ga zvali Gospodar. Nije imao diplomu, a zvali su ga Učitelj. Nije imao lijekove, ali su ga zvali Iscjelitelj. Nije imao vojsku, ali su ga se kraljevi bojali. Nije pobijedio u vojnim bitkama, ali je ipak osvojio svijet.

Nije živio u dvorcu, ali zvali su ga knezom. Nije vladao nijednom nacijom, a ipak su ga zvali kraljem. Nije počinio zločin, a ipak su ga razapeli. Pokopan je u grobnici, ali i danas živi. Njegovo kraljevstvo nije od ovoga svijeta, ali leži u srcima onih koji vjeruju.

Govorio je o ljubavi i opraštanju, a njegove su riječi preobrazile milijune. On ne nudi nikakvo materijalno bogatstvo, ali ga ipak smatramo blagom našeg života. On ne obećava zemaljsku moć, ali u njegovom imenu nemoćni su pronašli snagu.”

Njegova poruka je jasna. “Isus je najveći motivator. Pokazao nam je da istinska veličina ne dolazi iz zemaljskih posjeda, već iz ljubavi, suosjećanja i nepokolebljive vjere. Njegov život pokazuje snagu poniznosti, žrtve i nade.”

Nastavlja: “Slijedite Njegov primjer i vi ćete također moći nadvladati svaku prepreku, preobraziti živote i ostaviti vječno nasljeđe. Ako vjerujete u Njegova učenja i prihvaćate Njegovu ljubav, dopustite da vas vodi Njegov Duh. U Njemu nalazimo snagu da se suočimo s našim najvećim izazovima, hrabrost da se izdignemo iznad svojih najdubljih strahova i nadu da rasvijetlimo naše najmračnije trenutke.”

Bosonogi motivator svoju poruku završava pozivom da živimo svoju vjeru. „Isus je vječno nadahnuće, izvor naše snage i srce naše vjere. Živite prema Njegovim riječima, utjelovljujte Njegovu ljubav i dopustite da njegovo svjetlo obasja vas. Upamtite,On je pobijedio smrt kako bi vam donio život, On je nosio naše breme da nas oslobodi, te On je ustao iz groba da vam da nadu. U Njemu nalazimo istinsku svrhu i obećanje preobraženog života. Isus Krist, naš Učitelj, Učitelj, Iscjelitelj, Gospodin i Kralj — najveći motivator sada i zauvijek.”

Putem svog YouTube kanala, The Barefoot Motivator nadahnjuje mnoge svojom predanošću dijeljenju evanđelja dok trči bos.

Neka nas njegov primjer ohrabri da hrabro dijelimo Kristovu ljubav. Bilo kroz riječi ili djela, možemo napraviti razliku i biti svjetlo onima oko nas.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!