Marco Pašalić: Za svoj uspjeh i život mogu zahvaliti dragom Bogu

Marco Pašalić, novi hrvatski reprezentativac koji je nedavno postigao svoj prvi pogodak za “Vatrene”, otkrio je u razgovoru za Globalnu Hrvatsku koliko mu je vjera važna.

“U crkvu sam išao s mamom. I dan danas idem, ako imam priliku ili ako sam u mogućnosti, svaku nedjelju u crkvu, jako sam vjeran.”

Trenutni igrač Rijeke dodao je: “Mislim da cijeli svoj život, cijeli svoj uspjeh, zdravlje i moju obitelj, sve što smo prošli u životu možemo zahvaliti Bogu dragome. To je po meni najbitnije.”

Pašalić se pridružio nizu članova Hrvatske nogometne reprezentacije koji su tijekom godina svjedočili svoju vjeru. Među njima se ističe trenutni izbornik Zlatko Dalić, koji je više puta naglasio važnost Boga u svom životu.

Odgovara li Bog na molitve za pobjedu u sportu?

Zvijezda Manchester Cityja Mateo Kovačić također ostaje povezan sa svojom župom sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. proslavio je sudjelovanjem na svetoj misi u istoimenoj crkvi.

Podsjećamo i da su nedavno hrvatski reprezentativci, zajedno s kompletnim stožerom i članovima HNS-a te nekoliko hrvatskih svećenika, bili na privatnoj audijenciji kod pape Franje.

Iako su hrvatski reprezentativci sinoć doživjeli težak poraz od Španjolske, mi i dalje navijamo za njih.

NAJNOVIJE!