Andrew Tate se vratio kršćanstvu nakon navodnog obraćenja na islam

Andrew Tate je u dirljivoj poruci podijelio svoje mišljenje o važnosti stavljanja vjere u Isusa Krista ispred prolaznih užitaka i iskušenja svijeta.

Video objavljen na YouTubeu prikazuje scenu gdje kontroverzni Andrew Tate, u društvu prijatelja i okružen luksuznim automobilima, naglašava neusporedivu radost i ispunjenje koje donosi slavljenje Isusa.

Započinje izražavajući jedinstvenu inspiraciju koja dolazi iz provođenja vremena s prijateljima u luksuznom okruženju, no brzo preusmjerava fokus na vrhunsku radost štovanja Isusa Krista.

Biskup Mar Mari Emmanuel mu je prije nekog vremena uputio poziv. Potiče Tatea da preispita svoju prošlu odluku o odbacivanju vjere, opisujući je kao najveću pogrešku njegovog života.

Biskup se moli da se Tate ponovno poveže s istinom Isusa Krista iz Nazareta, inzistirajući da nema druge istine osim Njega. Ova dirljiva molba naglašava vjeru da je raj usmjeren isključivo na Isusa.

Biskup također daje širi poziv svim kršćanima, pozivajući ih da se odupru privlačnosti svjetovnih iskušenja. Strastveno moli vjernike da prestanu odlaziti od svoje vjere zbog prolaznih užitaka života, poput materijalnog bogatstva i površne zabave.

Naglašava da ispunjenje pronađeno u Isusu Kristu daleko nadmašuje bilo kakvo privremeno zadovoljstvo stečeno upuštanjem u “prljavštinu ovog svijeta”.

Više pogledajte u videu:

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!