Policajac pripisao Bogu zasluge nakon što je spasio djevojčicu koja je prestala disati

Policajac iz Kansasa pripisao je Bogu zasluge nakon što je spasio djevojčicu koja je prestala disati.

Svi imamo trenutke kada se osjećamo bespomoćno i ne možemo više ništa učiniti. U tim vremenima kao da je sve izvan naših ruku. Ipak, baš kad dosegnemo svoje granice, Bog često daje tračak nade. Ta nada može doći u mnogim oblicima, kao što je ljubazan stranac, pravovremeni telefonski poziv ili policajac koji stiže točno na vrijeme da spasi život.

Iznenada prestala disati

Dana 12. svibnja, beba Brexley je putovala sa svojim roditeljima Gracie Gray i Kahlom Huffmanom američkom autocestom 54 u okrugu Kiowa, Kansas. Na putu do crkve, Brexley je iznenada prestala disati, izgubila svijest i poprimila ljubičastu boju.

Unatoč njihovim naporima da je ožive, Brexley nije reagirala, zbog čega su se njezini roditelji osjećali očajno i bespomoćno.

Kahl je nazvao 911 i za nekoliko minuta stigao je glavni policajac Evan Jacks. Evan je pohađao srednju školu s Huffmanom i brzo je odgovorio. Ranije je vidio kako hitna pomoć spašava njegovo dijete, što mu je pomoglo da zna što treba učiniti. Uzeo je Brexley i tapšao po leđima dok nije počela plakati.

Brexley je odvedena u dvije bolnice prije nego što je prebačena u Children’s Mercy Hospital u Kansas Cityju. Dijagnosticiran joj je Shoneov kompleks, rijetko srčano oboljenje koje zahvaća lijevu stranu srca.

Brexley je imala više tretmana, uključujući nedavnu operaciju na srcu i sada se oporavlja.

Otac se zahvalio policajcu, a policajac zasluge pripisao Bogu

“On je Božji dar, heroj u našim očima”, rekao je Kahl. Brexleyina obitelj i Triangle Rodeo Club u Greensburgu, Kansas, odali su policajcu počast plaketom.

Policajac je pripisao Bogu zasluge za svoja djela. “Dobri me Bog imao na pravom mjestu u pravo vrijeme. To je ono na što se sve svodi”, rekao je. “Postavljen sam na pravo mjesto u pravo vrijeme kako bih tog dana dobio priliku spasiti život.”

U videu u nastavku pogledajte više o ovom događaju.

Dok se Brexley nastavlja oporavljati, policajac potiče druge roditelje da potraže pomoć kad osjete da nešto nije u redu s njihovim djetetom.

Neka nas ova priča potakne da uvijek budemo spremni pomoći potrebitima, vjerujući da nas Bog postavlja na pravo mjesto u pravo vrijeme sa svrhom.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!