Pokrenut Holydate, prva hrvatska aplikacija za upoznavanje slobodnih katolika

Holydate je aplikacija stvorena za sve katolike koji traže svrhovito hodanje prema braku, ali možda još nisu pronašli svoju srodnu dušu.

Cilj aplikacije je olakšati upoznavanje i prvi kontakt s osobama koje dijele istu vjeru i iste ciljeve u životu. Ovo je prva hrvatska aplikacija koja je posebno dizajnirana za slobodne katolike i njihovu potragu za ljubavlju i partnerom.

Uspon Holydate zajednice

Prije tri godine, ideja o Holydate započela je kao Facebook grupa koja je vrlo brzo postala popularna, okupljajući više od 4400 članova. Od tada su održana brojna druženja uživo, uključujući hodočašća, ljetovanja, zabave, izlete, speed dating i mnoge druge događaje. Ova zajednica je već vidjela plodove svog zajedništva – 9 brakova, 2 bebe i mnogo veza koje su usmjerene prema braku.

Nakon tri godine planiranja i rada, Holydate aplikacija je konačno dostupna za preuzimanje. Oduševljenje je veliko, jer je nakon samo 24 sata aplikaciju preuzelo više od 600 korisnika. Aplikacija nudi jednostavno pretraživanje profila i dopisivanje s osobama koje odgovaraju vašim preferencijama. A što je najvažnije, nema prostora za lažne profile.

Posebne značajke Holydate aplikacije

Korisnici imaju mogućnost postaviti profil i odgovoriti na “Bolje me upoznaj” pitanja koja omogućavaju bolji uvid u osobu, njezine svjetonazore i stil života. Aplikacija također sadrži katoličke molitve, podsjećajući korisnike da ne zaborave na molitvu tijekom traganja za ljubavlju.

Iako je Holydate aplikacija već postigla mnogo uspjeha, njezina kreatorica Ivana Matković ističe kako su najbolji susreti uživo. Upravo je na jednom od takvih susreta upoznala svog supruga. Također, otvorene su prijave za ljetovanje u Splitu, što će biti prilika za nova poznanstva i druženja.

Holydate aplikacija je dostupna za preuzimanje na Android i iPhone uređajima u Hrvatskoj i širom Europe.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!