Voditelj Tomislav Jelinčić, otac četvero djece, progovorio je o vjeri i obitelji: “Zajednički odlazak na nedjeljne mise ne propuštamo”

Popularni voditelj Tomislav Jelinčić će proslaviti 19 godina braka sa suprugom Ivanom, s kojom ima četvero djece. Obitelj rado zajedno provodi slobodne trenutke u prirodi, otkrio je nedavno u velikom intervjuu za 24sata.

“Gitara i pjesma su uvijek tu negdje, posebno uz ženu glazbenicu, a vrijeme za opuštanje posljednjih godina pronalazim obiteljski u prirodi. Svih šestero smo članovi Planinarskog društva Gora, koje je iznimno aktivno i uvijek s nestrpljenjem iščekujemo koju nam sad destinaciju otkrivaju planinari profesionalci Tomislav Marinelli i Josip Lukinić.

Pokušavamo iskoristiti svaku priliku za osvajanje nekoga novog vrha, upoznavanje neke nove šume, gore, planinarskog doma”, rekao je voditelj i progovorio o tajni uspješnog braka i odnosu sa djecom, sinovima Jonom, Vidom i Tinom te kćeri Bugom.

“Potječemo iz velikih obitelji i takvu smo i željeli, otvoreni smo životu i kako su se naši roditelji davali za nas, tako sad i mi mijenjamo dobar dio svoje komocije za ono najvrjednije što smo u životu stvorili”, otkrio je Jelinčić, koji uspješno balansira između obitelji i posla, u čemu veliku ulogu igra i vjera.

“Znam izostati s obiteljskih okupljanja jer u pravilu radim svaki drugi vikend. Ali pokušavamo se u obitelji organizirati da ipak budemo zajedno na proslavama, što je više moguće. Zajednički odlazak na nedjeljne mise ne propuštamo”, otkrio je voditelj Tomislav Jelinčić.

NAJNOVIJE!